Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Leki na wywołanie miesiączki

Polecane posty

Gość gość

Witam. Nie mam pojęcia czy owy temat kiedykolwiek się pojawił więc próbuje. Mam duży problem. Ostatnia miesiączkę miałam 22 listopada i od tamtej pory cisza. Żadnych bólów brzucha czy piersi co zawsze przy miesiaczce było u mnie norma. Zrobiłam kilka testów ciążowych ale każdy wychodził negatywnie. W tamtym tygodniu byłam u lekarza i stwierdził, że mam bardzo dużo pęcherzyków, które poprostu nie pękają. Przepisał mi Duphaston (mam brać 10 dni) i jeżeli po tym czasie nie dostanę okresu mam powtórzyć test ciążowy. Zostały jeszcze 2 dni brania tabletek a nadal żadnych objawów zbliżającej się miesiączki. Czy to normalne? Miała któraś z Pan podobny problem? Nie wiem już sama co o tym wszystkim myśleć

Gość gość
Duphaston jest dość silnym lekiem,między innymi na wywołanie okresu ja stosowałam go dwa razy i za każdym razem okazał się bardzo skuteczny ,jedyny ujemny skutek tego leku to taki że za każdym razem następowało dość silne ,obfite i gwałtowne krwawienie. Myślę że ci się uda i lek zadziała,bądź jednak przygotowana na gigantyczne krwawienie.