Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Emi94

czy to objawy ciąży?

Polecane posty

Witam drogie Panie :) Mam taki mały "problem" a mianowicie... w żadnej ciąży jeszcze nie byłam na temat objawów wiem tyle co z internetu wiec z tego co czytam na 90% jestem w ciąży ale jak to internet co artykuł nowe objawy. Dlatego kieruje to bardzej do Pań które wiedzą z autopsji jak to wygląda... Z partnerem nigdy sie nie zabezpieczmy jesteśmy razem od roku a znamy sie trzy lata. "Trafi sie" to będziemy szczęśliwi... Od kilku dni moje piersi wyglądają jak sztuczne urosły i do tego tak bolą.. nawet bez dotykania. W dotyku są strasznie jędrne... Do tego strasznie łapie mnie ból kręgosłupa czasami do tego stopnia że mnie zgina! doszła bezsenność a zaczęło sie od bólu dziąseł (wyczytałam że nawet to może być pierwszym objawem ale jak to internet...). Ostatnia mięsiączka była ale sie spóźniła o 4 dni. Pierwszy dzien lekkie krawienie drugi dość obfite ale chwilami a trzeci koniec! I pytanie do was... Czy to mogą być objawy ciąży?

Gość gość
Zrobisz test to się dowiesz. Objawy ciąży i przed okresem są podobne bo wywołują je hormony.

Gość gość173783
z tego co Pani napisała wnioskuje, że pierwszy raz Pani ma takie obajawy. Ile dni zostało do miesiączki? Może to przez owulacje?

Do planowanej miesiączki został 10 dni. Okres mam co 28 :)