Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyprzedaże w SMYK to ściema

Polecane posty

Gość gość

Tydzień temu zrobiłam zakupy w smyk, pokupowałam bluzki w jakiejs promocji za 20zł, dziś dostaję sms ze dodatkowo 20% od wyprzedaży, wchodzę na stronę smyk, te bluzki ktore zakupiłam z adnotacją "dodatkowe 20%" ale cena bluzki ta sama 20%. te, ktorych nie kupiłam ale pamiętałam ceny też :D I to nie pierwszy taki kit w smyk, oni myślą że ludzie są głupi i się wszyscy na to nabiorą. Przecież jak ktoś czasem kupuje w smyk i wypatruje promocji to raczej pamięta ceny, debile:D

Gość gość
zamiast "ale cena bluzki ta sama 20%." miało być "ale cena bluzki ta sama 20zł"

Gość gość
I tak nic nie przebije 5-10-15. Wcześniej konkretna bluzka którą kupowałam w regularnej cenie kosztowała 38zł. Teraz po przecenie -50% kosztuje 43 :D Nie robię zakupów ani tam ani w Smyku bo to jeden wielki przekręt. Robią z ludzi idiotów.

Gość gość
To zrób zakupy stacjonarnie- bardzo często kupuję w Smyku i w sklepie promocja to promocja

Gość gość
trzeba miec z glowa zeby kupic bluzke za 38zl. ja bylam teraz na wyprzedazy w 5 10 15 i niezle sie oblowilam. bluzki wczesniej mialy cene 40zl okolo a ja kupilam za 12zl. rekawiczki za 9zl a pajacyk za 20zl. body tez za jakies. smieszne pieniadze.

Gość gość
To nie sciema...rabat naliczany jest przy kasie od ceny promocyjnej jezeli bluzka kosztuje 20zl z wyprzedazy to zrabatuje sie przy kasie jeszcze 20% ..tak samo jak zrobisz zakupy na smyk.com to w koszyku również sie zrabatuje...pomysl czasem zanim utworzysz nowy bezsensowny temat!!!!

Gość gość
10:15 Jak ktoś potrzebuje bluzki w październiku to nie będzie czekał do stycznia na promocję. Wbij sobie do głowy że dla ciebie super cena to 12zł, ja natomiast od wydania 4 dych na bluzkę też jakoś specjalnie nie ubożeję 🖐️

Gość gość
tu autorka,a w stacjonarnym często jeszcze drożej niż w necie a poza tym zresztą jak jakaś atrakcyjniejsza promocja to zaraz wykupią. Kiedyś kupowałam tylko w pepco ale w pepco też się wycwanili, ceny są dużo wyższe niż kiedyś, często nawet droższe niż za podobne w smyku po promocji.

Gość gość
Bo sklep internetowy to osobny sklep niz stacjonarny...czesto sa tam inne promocje niz w sklepie normalnym...warto poczytać historie smyka badz zapytac sprzedawcy a nie plakac na forum ze drogo...wkoncu to sklep firmowy ...pepco tez drogie??? To idz do ciucheksu to zobaczysz jakie ceny maja z******te...zal mi cie!!!

Gość gość
a ty sobie wbij do glowy ze ja tez nie zubozeje, bo na bank mam wieksze dochody od ciebie. tu nie o to chodzi. chodzi o sens wydawania 40zl za jakas bawelniana bluzeczke. wiadomo ze przeplacasz.

Gość gość
bo jak chcesz kurtke i idziesz ja kupic w jesieni to wiadomo ze bedzie drogo. takie rzeczy kupuje sie wczesniej na wypezedazach. po cholere placic 100% wiecej?

Gość gość
Hahaha, a skąd ty wiesz co to za bluzka była? :D :D N akurat nie bawełniana :D Nieładnie tak innym po portfela zaglądać :)

Gość gość
dziś nie mowię ze drogo tylko ze drozej niz w smyku a jakość dużo gorsza, czytaj ze zrozumieniem

Gość gość
Jak masz wieksze dochody to super...ciesz sie...wiadomo ze kto ma wiecej chce jeszcze wiecej....jestes jak pies ogrodnika....a z 500 plus zal ci wydac na dziecko bo musisz paznokcie zrobic..daremne

Gość gość
Drogo a drozej to jeden..........wez nie zasmiecaj forum glupimi zażaleniami tylko wez napisz do smyka i pepco co o tym sadzisz jak masz problem!!

Gość gość
dziś masz rację , widzę ze tu same trolle, też mi tu jedna wmawia swoj***adziewne teorie,

Gość gość
gość dziś bo jak chcesz kurtke i idziesz ja kupic w jesieni to wiadomo ze bedzie drogo. takie rzeczy kupuje sie wczesniej na wypezedazach. po cholere placic 100% wiecej? x Np dlatego, że mam córkę 10letnią, która jest wyższa niż jej rówieśniczki i bardzo szybko rośnie. I nie wiem jaki rozmiar będzie nosiła w kolejnym sezonie, więc nie jestem w stanie kupić jej na zapas ubrań. "Po cholere płacić 100% więcej" - bo mnie na to stać, bo ani moje dzieci ani ja nie muszę chodzić ubrana tak jak 90% ludzi na ulicy w tych samych łachach z wyprzedaży. Bo nienawidzę przebierać ubrań w tłumie dzikich bab, które są w stanie się zaciukać wzajemnie walcząc o dwie ostatnie bluzki za 19zł na wieszaku. Bo jak idę po galerii i widzę coś ładnego, to po prostu wchodzę i to kupuję. Bo nie muszę robić zapasów jak w PRLu na kolejny sezon. Bo nie robię zakupów we wrześniu z myślą o kwietniu. Jeśli dla kogoś to abstrakcja - no to już nie mój problem.

Gość gość
dziś weź już nic nie pisz, bo się ośmieszasz, wracaj do podstawówki skoro dla ciebie stopnie przysłówka to jeden....

Gość gość
nie mam 500 plus bo mam jedno dziecko. wiec mitomanko - sorry nie trafilas. :) a za 40zl to co mozna kupic w cenie regularnej? bluzke bawelniana nie? no to moze poliestrowa.

Gość gość
Zajmij sie czyms bo szukasz dziury w całym.Jezeli zal ci wydac 40zl na bluzke to idz to innego sklepu, jak masz wysoki dochod to nie oszczedzaj i nie obrazaj inbych kobiet tutaj bo dla niektórych kazdy grosz jest wazny i wola chodzic po wyprzedazach niz pierd.....glupoty jak Ty!!

Gość gość
przeciez sama zaczelas sie wywyzszac, ze dla ciebie wydanie 40zl na bluzke to nic wielkiego. z glowa masz czy co?

Gość gość
Ja kupuje ubrania wtedy kiedy ich potrzebujemy, nie czekam specjalnie do wyprzedaży. Jak się coś trafi w fajnej cenie to super jak nie to trudno, płakać nie będę.

Gość gość
Achtung, wariatka na topiku :classic_cool:

Gość gość
10 16 Masz rację wczoraj robiłam zakupy i tak właśnie było. Prawie tydzień temu też robiłam zakupy -50% i pluje sobie w brodę. Próbuje zapomnieć ale nawet kafe mi o tym przypomina :D

Gość gość
Bzdury piszesz autorko, ze w stacjonarnym sklepie drozej, pisałam już, ze często kupuję w Smyku i niejednokrotnie jest tak, ze kupuję jak wejdzie kolekcja, a jak coś mi się bardzo spodoba, to potem kupuję na wyprzedaży w innym rozmiarze-często promocje to około 50%, choć to oczywiście zależy od konkretnej rzeczy

Gość gość
Teraz mamy -70% co jeszcze chcecie? Prawie za darmo. Ja juz nakupiłam na jesień tylko -50% zapomniałam ze w tamtym roku też tak było. Ze pod koniec -70%.powiem wam ze jeszcze nigdy nie byłam w 5 10 15 warto? Tez piszą ze -70% mają

Gość gość
Miałam kilka bluzek bawełnianych bawełnianych 5 10 15 i jak dla mnie to szmaty, nie ma porównania z bawełna ze Smyka

Gość gość
Ja w 5 10 15 obkupiłam młodych w dresy, spodenki szału nie robią, ale ich cena po obniżce jest ok, i jak za taką cenę jak najbardziej polecam, do przedszkola jak znalazł ;-)

Gość gość
A jak w 5 10 15 mają cenowo ?

Gość gość
Ceny moga sie roznic w sklepach stacjonarnych i internetowym. Czasem w jednym jest promocja a w drugim nie. To nie nowosc. Ja kupuje na wyprzedazach internetowych smyka.