Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _motylkowo_

Depilacja światłem laserem

Polecane posty

Gość _motylkowo_

Hej. Chciałbym poczytać wasze opinie na temat depilacji światłem, zarówno takiej wykonanej w salonie kosmetycznym, jak i w warunkach domowych. jesteście zadowolone? Jak oceniacie efekty? Czy sprawdza się to również w okolicach bikini? Nie powoduje podrażnień?

Gość gość
depilacja w domu nie jest na trwałe bo to ipl a nie laser ,włosy odrosną jak przestaniesz robic zabiegi

Gość _motylkowo_
a jak już robi się te zabiegi regularnie to jak długi jest efekt?

Gość _motylkowo_
A jak już się robi te zabiegi regularnie to jak długi jest efekt? Co z podrażnieniami?

Gość gość
Używam depilatora IPL od Panasonica od kilku dobrych miesięcy i nie mam żadnych podrażnień, choć przy innych metodach depilacji - bywało różnie. No i istotna rzecz, w moim przypadku włosy po dłuższym czasie używania tego depilatora zaczęły odrastać wolniej, na dodatek coraz słabsze i jaśniejsze (a jestem brunetką). Dlatego polecam każdemu ;)

Gość gość
Hej! Jestem posiadaczką depilatora IPL od Panasonica ( konkretnie model ES-WH80) i od siebie mogę powiedzieć, że to opłacalna inwestycja, bo efekty są nieziemskie. Zwykłe depilatory strasznie mnie podrażniały, na dodatek sama depilacja była nieprzyjemna :( Z tym depilatorem miało to swój kres. A jeśli chodzi o efekty rozkładające się w czasie, mam świetną wiadomość ;) Z czasem dzięki depilacji IPL włosków jest coraz mniej, odrastają one wolniej i na dodatek są dużo słabsze. Jeśli więc zastanawiasz się nad zakupem - bierz! :D

Gość gość
Tylko IPL od panasonica! wygodny, krzywdy sobie nie zrobisz, a o włoskach zapomnisz!

Gość gość
A ja nie polecam tych sklepowych IPL- zero efektow. One maja za mala moc, zeby cokolwiek zdzialac I tylko porzedny sprzet u kosmetyczki jest w stanie cokolwiek pomoc.

Gość Basiakkk
Wydaje mi się że nie warto ryzykować robiąc samemu depilacje laserem może być nie bezpieczne dla naszej skóry. Najlepiej udać się gdzieś gdzie zrobią to profesjonalnie. Ja chodzę do kliniki Estetika i jestem bardzo zadowolona. Polecam zajrzeć na stronę mają szeroką ofertę ( klinikaestetica.pl)

Gość daga451
Też właśnie szukam jakiegoś dobrego gabinetu do tego typu zabiegu. Fakt samemu nie warto robić depilacji bo naprawdę może się to bardzo źle skończyć. Najlepiej udać się do sprawdzonej kliniki typu właśnie Klinika Estetica. Mają swoje oddziała w różnych miastach Polski także zapewne znajdziesz gdzieś w pobliżu