Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niewolnica

Polecane posty

Gość gośćmagnat
Gośćnudziara dziś Jego w tym głowa by ona chciała przekraczać te granice. Musi mu na tyle ufać by nie bać się żadnego jego pomysłu, no i ewentualnie widzieć pożądany efekt albo jakiś zarys. Być może nie odgadłem przesłania :)

Gość Gośćnudziara
Nie odgadłeś :) Granice możesz przesunąć o tyle, na ile uległa jest gotowa, nie o tyle ile byś chciał.

Gość gość
zgadzam sie

Gość gość
Państwo prowadzą intensywne teoretyczne dysputy, a praktyczna strona zostaje na boku. Na koniec jedna strona otrzyma tytuł naukowy, a druga będzie musiała znowu sięgnąć po wibrator.

Gość Gośćnudziara
To jest miejsce raczej wyłącznie na teorię. Chyba, że się mylę i zademonstrujesz jak wygląda praktyka ;)

Gość gośćmagnat
Gośćnudziara dziś To samo miałem na myśli wcześniej. Tylko inaczej to przedstawiłem "Jego w tym głowa by ona chciała przekraczać te granice. Musi mu na tyle ufać by nie bać się żadnego jego pomysłu, no i ewentualnie widzieć pożądany efekt albo jakiś zarys.(..)" Plus wyczucie smaku o którym też wspomniałem, znaczy się, on musi mieć umiar, by ona nie poczuła się niekomfortowo.

Gość Gośćnudziara
Jednak kompletnie nie rozumiesz :) Jego zadanie to skupić się na niej do tego stopnia, żeby nie przekroczyć jej granicy na dany moment, nawet o włos.

Gość gośćmagnat
Gośćnudziara dziś Najwidoczniej mamy różne postrzeganie :) Ja uważam ze po to są granice by je przekraczać, oczywiście umiejętnie i w dobrym stylu, naturalnie bez krzywdzenia. Inaczej to bez sensu, bo wiesz że na koniec zderzasz się z murem.

Gość Gośćnudziara
Myślę, że to nie kwestia różnego postrzegania, a raczej różnicy między zabawą z dominację, a dominacją ;)

Gość gośćmagnat
Gośćnudziara dziś W tym rzecz :)

Gość Gośćnudziara
Dokładnie :)