Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co łatwego mogę zepsuć w laptopie by mąż go nie włączył

Polecane posty

Gość gość

Mam go k***a dość flejus aby siedzi i gra w tą pier... grę fife. Juz jakieś składniki jej usunęłam ale dalej działa. W takim razie muszę zwalić laptopa wiem ze jak usunę składniki systemu wtedy klapa... ale może coś mniej inwazyjnego? Na zakupy ciężko mu jechać robi wielką łaskę. Dziś pojechał ostatni raz. Dla siebie i córki zdołam zrobić małe zakupy. A on będzie wp*****lal zupy których nie lubi. A my z córką bardzo. Prania tez mu nie robie. Ma czas na granie to jelo b się nauczy obsługiwać pralkę. Nawet nie chce córce czytać książek bo zmęczony zabawa nie bo zmeczony jedynie lekcje z nią czasami robi

Gość gość
Zniszczysz to sobie kupi nowy. Na graniu w gry można całkiem dobrze zarobić realne pieniądze. W Fifie np jest opcja przenoszenia wyszkolonych zawodników między graczami i niektórzy są gotowi płacić za to ciężkie pieniądze. Nie wspominając o handlu malowaniami do broni w CS:Go, gdzie ceny najrzadszych skórek zaczynają się od 10-20 tysięcy złotych. Więc bym tak troszkę uważał z tym niszczeniem o możesz pozbawić swoją rodzinę pieniędzy :P

Gość gośćmagnat
Wywal mu zasilacz do lapka

Gość gość
Hhahahhaha uśmiałam się :D Zepsujesz laptop i czeka Cię duży koszt. To nie ma sensu. Zacznij sama w coś grać. Zajmij laptop i nara...