Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet mi mówi, ze mogę mieć każdego

Polecane posty

Gość gość

i że bardzo mu się podoba to, że sama sobie nie zdaję sprawy jaka jestem ładna podekscytowana robię sobie zdjęcie i nic takiego nie widzę... Jaki jest test na to by sprawzić czy jest się bardzo ładną? malo wychodzę więc nie mam ciągle do czynienia z podrywem jedynie co widzę, to że ludzie często się na mnie patrzą a w nowej pracy i szef i dwóch (jedynych) facetów w pracy byli jakoś mną onieśmieleni, jeden mówił, ze mieszka sam, proponował podwózkę z pracy, a inny na początku przy mnie zrzucał długopisy i widać było po nim nieśmiałość (ale mu przeszło, bo to jednak gruba ryba) ale ja serio tego nie widzę a jak zrobię sobie zdjecie to mam załamkę jak sprawdzić czy jest się ładną czy może ktoś nam mówi głupoty...:D

Gość gość
Czy np jak taka ładna pójdzie do baru to zacznie ją ktoś podrywać?

Gość gość
Słowo 'ładna' jest względne. W tym przypadku może oznaczać jedynie tyle, że Twoja uroda trafiła w gust tego konkretnego faceta, nic ponadto.

Gość gość
A moze autorka faktycznie jest bardzo atrakcyjna..

Gość gość
poka fotę ;-)

Gość gość
No własnie na foci widzę średniaka.

Gość gość
jakby pokazała fotę to by się wszystko wyjaśniło a tak można sobie tylko snuć teorie ;)

Gość gość
Bo ja też mam cos takiego, ze na żywo lepiej wyglądam niż na zdjęciach ale chodzi mi o to po czym poznać że ktoś jest ładny? :D :D Po reakcji ludzi?

Gość gość
Tak mają przeciętne kobiety

Gość gość
do powyższego wpisu: po tym jak sie czujesz i czy siebie lubisz

Gość gość
do powyzszego wpisu czyli do 20:02

Gość gość
A jaka jest relacja z innymi kobietami ? Czesto ci dowalaja,sa zazdrosne ?

Gość gość
Aha :)

Gość gość
Każdej tak mówią, komplementuja, a wy bierzecie wszystko na serio :D

Gość gość
Ja też podobno jestem bardzo ładna... widze że podobam się facetom, kiedyś nawet na rozmowie kwalifikacyjnej wyraźnie onieśmielałam rekrutera :D ludzie patrzą na mnie na ulicy, nie tylko faceci ale i kobiety ale sama też nie widze w sobie nic specjalnego.. też chetnie bym się dowiedziała co widza we mnie inni

Gość gość
Ludzie tez sie na mnie patrza,a ja tego nie lubie.Nawet bardzo.

Gość gość
I dobrze że myślisz tak jak myślisz, jak uwierzysz że jesteś piękna i możesz mieć każdego to ci odpiêrdoli i w końcu będziesz szukać lepszego skoro każdy na ciebie leci...

Gość gość
Właśnie

Gość gość
To jest nasz błąd, sam go popełniłem przekonywujac kobietę że jest księżniczką bo w końcu w to uwierzyła i poszła szukać księcia, co księżniczka ma robić z przecietniakiem

Gość gość
Potem sobie pomyśli może faktycznie jestem taka piękna :D

Gość gość
Sama znam takie atrakcyjne laski, które bardzo podobają się na pierwszy rzut oka bardzo wielu facetom (ja taka nie jestem żeby nie było) i jedna z nich pochwaliła się nawet (tzn. przekazała to jako fakt a nie przechwałkę) jak to jej były powiedział, że może mieć każdego. A po pierwsze ta dziewczyna nie będzie na maxa podobać się każdemu, bo nie ma wyraźnego wcięcia w talii, szerokich bioder, pupę ma równą z plecami a jednak jest grupa facetów którym laska bez tych cech nie spodoba się. A ponadto ta dziewczyna niestety ma bardzo duże luki w wiedzy, niczym się jakoś szczególnie nie interesuje (no może poza fitnessem, bieganiem, bo na to jest moda), nie ma własnych poglądów i nawet faceci nie będący intelektualistami zwiewali od niej po jakimś czasie...

Gość gość
Pół biedy jak naprawdę jesteś atrakcyjna, gorzej jak jesteś atrakcyjna tylko dla niego a ty w to uwierzysz to inni ludzie będą patrzeć na ciebie dziwnie jak będziesz zgrywać miss

Gość gość
a o co tu chodzi? ja jestem piękna, piękna a potem nie ma nic. znajoma mnie mówi że jezdem wery stiupet wicz ale nie dziwota bo mam tak na nazwisko a imię mąz mi dał jako jan był pierwszy i ostatni też jan ;-) z wąsem - bo my lubim modę ubiorową i zwizualizować się tzn uprawiać ostentacyjną formę kiopulacji

Gość gość
możesz mieć każdego, ale na jedną noc tylko

Gość gość
Mieć każdego - ale chyba na jedną noc bo nie każdy będzie chciał do związku, bo wtedy nie tylko uroda się liczy.

Gość gość
Kobiety piekne doskonale o tym wiedza,ze takie sa,bo faceci-nie oszukujmy sie ogladaja sie jak wariaci,usmiechaja sie,sa uprzejmi itd.Trudno tego nie zauwazyc,no chyba,ze ma sie problemy z percepcja ;) Z kolei kobiety (nie mowie tu,ze wszystkie) sa bardzo bardzo zazdrosne i takiej kobiecie trudno znalezc taka przyjaciolke od serca,bo beda szpile wbijac. Trudno,zeby kobieta nie wiedziala,ze jest bardzo atrakcyjna.No chyba,ze ma jakies problemy ze soba,jest chorobliwie niesmiala z jakichs powodow itd.

Gość gość
No ja jestem bardzo nieśmiała, mało wychodzę więc też tabuny nie mają prawa się na mnie rzucać:D bo nie mają kiedy ale znam dziewczynę o której mój kolega powiedział, że jest fuj z twarzy, ale po czasie ją polubił i nawet ją jakby podrywa