Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba mi sie kobieta o delikatnej urodzie

Polecane posty

Gość gość
taka z niej cnotka jak ze mnie baletnica haha czerwonej szminki to ja nawet nie uzywam ja jestem tozrywkowa kobitka

Gość gość
Moge Ci zrobic taka kawe ze nie zapomnisz predko jej smaku i aromatu.

Gość gość
A sorry ona ma czerwone usta w ksztalcie serca to chyba nie szminka tylko naturalny koral

Gość gość
Jeszcze tamtej poderwales a już innej kawę proponujesz? Nieładnie. A podobno to ja tu kogoś podrywam.

Gość gość
Masz mnie. Taki juz ze mnie picus fircyk. Chyba dlatego dam sobie spokoj. Tyle pokus ciezko zwalczyc temptation. Tyle chce dac ale zawsze wdaje sie w rozmowy. I ona tego nie znosi. Denerwuje ja tym wiec przy niej jestem grzeczny. Myslisz ze moglaby chciec kogos takiego zobaczyc we mnie cos wiecej niz tylko moje wady? A jesli ja zranie. Ciezko sie powstrzymac. Te kobiety same sie garna. Wypytuja bezwstydnie czy mam zone. I w ogole zapraszaja na kawe i zagaduja ze w sumie tylko brac

Gość gość
Tacy jak ty nadają się do jednego. Przykro mi. Ewentualnie do picia kawy i zabawiania dam w chwilach kryzysu.

Gość gość
A to zlapie mnie za ramie a to sie wpatruja i podziwiaja sylwetke. A moj temperament czasem mnie wodzi i juz sam nie wiem. Moze gdyby powiedziala mi to wprost ze chce mnie mimo wszystko moze przykleilbym sie do niej i bylby spokoj.

Gość gość
Nie ma jak narcyzm.

Gość gość
No wlasnie tacy jak ja nadaja sie do jednego i takie sie mba interesuja. A ona mi da kosza i powie ze jestem be. A potem bedzie slinic poduszke sniac o mnie i denerwujac sie ze mnie nie moze miec. Czemu tak musi byc

Gość gość
Narcyzm. Niestety to fakty dlatego zawsze bede sam bo zadna porzadna dziewczyna mnie nie zechce

Gość gość
Życie kolego. Może spróbuj jej przeczyscic komin. Bo bułek i tak z takiej mąki wolkowej nie budziet.

Gość gość
Ale czego oczekiwala po wysportowanym bad boyu? Zyje dziadowskim zyciem od 100 lat kobiety same w kolko mnie zapraszaja udaja kolezanki a potem cos chca. Nawet nie chce z tego korzystac no i zgrywam przy niej super powaznego ale nie wierze ze to sie uda. Juz trzy baby ochrzanila zeby nie rozmawisly ze mna. Czy moge byc jeszcze grzeczniejszy? Mam jej nosic w zebach torebke i rozkladac kurtke na kaluzach zeby dostrzegla we mnie szczere uczucia. Na twarzy mam neon: szukasz rozrywki? I ona tylko to widzi co chce widziec a nie to ze jej pragne..kochac i byc z nia

Gość gość
Rzuć babe i korzystaj z życia. Gdybym była przystojnym facetem to tak bym uczyniła lecz jestem jedynie nieprzystojna facetka w związku z powyższym idę spać i zostawiam cię z tym życiowym dylematem. Sam na sam. Ty i neon na twej twarzy. Później z ciekawościa przeczytam co żeś wymyślil i postanowil.

Gość gość
Ale czego oczekiwala po wysportowanym bad boyu? Zyje dziadowskim zyciem od 100 lat kobiety same w kolko mnie zapraszaja udaja kolezanki a potem cos chca. Nawet nie chce z tego korzystac no i zgrywam przy niej super powaznego ale nie wierze ze to sie uda. Juz trzy baby ochrzanila zeby nie rozmawisly ze mna. Czy moge byc jeszcze grzeczniejszy? Mam jej nosic w zebach torebke i rozkladac kurtke na kaluzach zeby dostrzegla we mnie szczere uczucia. Na twarzy mam neon: szukasz rozrywki? I ona tylko to widzi co chce widziec a nie to ze jej pragne..kochac i byc z nia

Gość gość
Czy ona to rozumie ze kiedy patrzymy sobie w oczy ja widze w nich nasze dziecko? Czy to az takie wazne z kim ile minut rozmawiam i kto stal obok? Czy to istotne ze nie jestem doskonaly? Ona w to nigdy nie uwierzy tak mi cos podpowiada i nie poda mi reki aby wspolnie budowac. Nie chce jej zaliczyc. Jesli nie ufa mi to nie chce nic od niej.

Gość gość
Idź i ja zapytaj. Zrób szoł na feksbuku, kup kwiaty, zrób z siebie idiote. One to lubią. Tu się nie produkuj bo to nic nie da. O nie pij tyle.

Gość gość
I do tego jeszcze zamowie orkiestre i serenade.

Gość gość
cos ściemniasz sukienki w kwiatki w styczniu?

Gość gość
No dobra nosi pantalony w kwiaty i kardigany za kostke

Gość gość
Nie ma takich. Fantasta z ciebie chłopie.

Gość gość
Przemilcze to już żeby nie napędzać dyskusji na nowo.

Gość gość
No przemilcz lepi.