Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 29 lat a mój facet o 10 lat starszy mówi że jestem już stara

Polecane posty

Gość gość

Tzn. może nie powiedział tak wprost, ale sugeruje mi , ze najmlodsza już nie jestem itd. Dla niego mloda dziewczyna to jest około 20 lat :O I to pomimo ,ze ja naprawdę mlodo wyglądam bo biora mnie za studentke bardzo często, to on i tak się oglada za nastolatkami i mam wrazenie ,ze by wolal zebym była mlodsz od niego nie o te 10, a o nawet 20 lat... Kazdemu plynie czas, to normalne, a co będzie jak skoncze np. 40 lat?:O co o tym myślicie?

Gość gość
Ja myślę, że powinnaś go kopnąć w doopę :O

Gość gość
To on chce mieć żonę, czy córkę?

Gość gość
Młody materac :O

Gość gość
Niektorzy faceci tak maja, ze koniecznie chca miec mloda partnerke ( jak taki np. Hugh Heffner :P), ale moim zdaniem to nie jest zbyt zdrowe podejscie bo kazdy sie starzeje no i co taki facet bedzie zmienial partnerke co 10 lat?

Gość gość
A poza tym 30 lat to jest jeszcze obiektywnie mlody wiek. Skoro teraz jestes dla niego stara to co bedzie za 10, 20 lat? Powiem tyle, ze w polskim zascianku tak sie wmawia kobietom, ze 30 lat to juz powazny wiek, a mieszkalam w UK jakis czas i tam 30 latki szaleja po klubach i ogolnie sa jeszcze uznawane za mlode dziewczyny, a nie jakies matrony :D

Gość gość
Zostaw go, bo w końcu doprowadzi cię kiedyś do jakichś poważnych kompleksów. Znajdź sobie normalnego faceta, bo ten ma ewidentnie jakiś problem, ale w przyszłości to się na nim odbije i tak.

Gość gość
29 lat stara ? Ha ha :-o weź go kopnij w dupę. Niech idzie do 20latki. Tylko niech pamięta o tym, że bez sponsoringu się nie obędzie. Ty sobie znajdź chłopaka w swoim wieku albo młodszego i też temu obecnemu powiedz, że jest już starym, prawie 40letnim grzybem, a Ty potrzebujesz " świeżej krwi".

Gość gość
Daj sobie z nim spokój, to pusty i próżny facet. Z czasem wpędzi Cie w kompleksy.

Gość gość
02.45 oo dokładnie, popieram. On pewnie jest z Toba z braku laku, dla seksu, ale jak znajdzie młodszą to kopnie Cie w d...e, to kwestia czasu. Tak nie mowi zakochany facet! Autorko, pokaz ze masz honor i zostaw go, dodając przy tym ze jest dla Ciebie za stary i spodobał Ci się ktoś młodszy. Zobaczysz jak mu mina zrzednie a Ty będziesz miała satysfakcję! ;) to najlepsze co możesz zrobić

Gość gość
Masz to na co godzisz się.

Gość gość
1:15 Kopnęłam go w dupę.Przestałam go kochać. Niech szuka pustak pustaka zapijaczonego spod biedronki do macania

Gość gość
Gratuluję decyzji i życzę wspaniałego mężczyzny i prawdziwej miłości :) /z

Gość gość
10:36- podszyw. Aczkolwiek zastanawiam się nad roztsaniem ( nie tylko z tego powodu), ale jesli juz teraz jestem dla niego "stara" to co bedzie pozniej? No i faktycznie boje sie ,ze przez niego popadne w jakies kompleksy,pomimo ze i tak podobno wygladam mlodo jak na swoj wiek wg ludzi, no ale juz nie jak nastolatka, a dla niego taka to ideal :O

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą pracować stale lub dodatkowo przy komputerze. Na początek oferuję 1400zł w pierwszym miesiącu. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą wejdź na strone, zapisz się na listę i zobacz jakie to proste http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakdorobic

Gość gość
Zostaw go bo on i tak cię zostawi. Parszywy stary cap

Gość gość
Tu nie ma co się zastanawiać, on o tak jak pozna młodszą to Cie zostawi, jak wtedy się poczujesz? A teraz masz szansę odejść z godnością i powiedzieć mu na odchodne ze wolisz młodszego a nie starego capa jak on ;)! Młodo wygladasz to atut, jeśli nie masz zje...o charakteru to znajdziesz sobie innego, który doceni Cie :) zobaczysz, teraz tylko tracisz z nim czas.

Gość gość
On sugeruje w mało subtelny sposób, że Twoje dni u jego boku są policzone, na bank ma na oku jakąś małolatkę

Gość gość
gość dziś Nie widzisz, że traktuje cię przedmiotowo? Zaprawdę wydaje mi się, że niewielu facetów pozwala sobą tak pomiatać, jak kobiety.

Gość gość
Poza tym przecież to już stary dziad jest, większość polaków w tym wieku wygląda bardzo mało atrakcyjnie.

Gość gość
A z psychą ma na pewno na bakier, skoro ogląda się za lolitkami. Marnujesz z nim swoje najlepsze lata.

Gość gość
Długo jesteście razem?

Gość gość
Stary głupi dziad. On myśli, że jest wielką atrakcją dla 20-lkatki ze swoim obwislym ptaszkiem. ŻENADA. Jak możesz się zastanawiać, czy od niego odejść. Przeciez to palant. Powiedz mu, że wolisz młodszych mężczyzn, a nie stare próchna.

Gość gość
ja o tym mysle, ze jestes glupia bedac z takim idiota, jest masa facetow, znajdz sobie normalnego a nie jestes z jakims poje.bem

Gość gość
ja nie rozumiem bab,ktore marnuja zycie, nerwy na zycie z takimi idiotami, zal mi tych bab:O zamiast poszukac normalnego faceta ktory nie traktuje kobiety jak lalki do pokazania sie z nia i dziury do dyyymania tylko ja szanuja to beda marudzic, narzekac i biadolic na forach o jesuuu co zrobic, co uwazacie jak zyc z takim facetem, zal ... debili nie zmienisz ale faceta jak najbardziej mozna zmienic, wiec w czym dziecko masz problem?????,zostaw dziada bo ma cos z deklem i zacznij zyc normalnie wsrod normalnych na umysle ludzi

Gość gość
Ciało to tylko skafander dla duszy. Czy on ma duszę? 75% ludzi na świecie to syntetyki/bioroboty.

Gość gość
13:02- poprostu wcześniej taki nie byl, tzn. pewnie byl, ale nie mówił takich komentarzy i w ogole pewne cechy jego charakteru wychodza dopiero teraz, wiec dlatego zastanawiam sie nad rozstaniem. nie jestem żadną desperatka czy cos w tym stylu bo mam inny wybor, taka jest prawda. Tylko dotad myslalam,ze nie ma takich ciagatek, ostatnio zaczynam sie przekonywac ,ze dla niego glownie bardzo mlode sa atrakcyjne, chociaz ja pewnie tez musie jakos tam podobam ale jednoczesnie mi powiedzial, w jakiejs klotni zebym nie podskakiwala bo juz nie jestem taka najmlodsza i uroda mi przeminie za pare lat itd. Ja sie z nim nie zgadzam bo uwazam, ze kobiety nawet w srednim wieku moga byc bardzo atrakcyjne np taka Monica Belluci

Gość gość
On takie teksty wali żebys nie podskakiwala (w domyśle ,,wymienieni Cie na lepszy model") a Ty jeszcze się zastanawiasz... Nad czym? Normalna kobieta juz by pogonila takiego ale Ty Widocznie honoru nie masz.

Gość gość
"jednoczesnie mi powiedzial, w jakiejs klotni zebym nie podskakiwala bo juz nie jestem taka najmlodsza i uroda mi przeminie za pare lat itd." x Burak, cham i prostak z małym poczuciem własnej wartości, niedojrzały emocjonalnie piotruś pan. Nad czym tu się zastanawiać?

Gość gość
Mam takiego w rodzinie, 44 lata, kawaler, ale chętnie wziąłby sobie taką 25 latke :D Lata lecą, a on ciągle sam. Niektórzy faceci po prostu nie są samokrytyczni i takich należy wysłać na orbitę.