Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za 5 min bedzie nowy prosil na kawe

Polecane posty

Gość gość

Czestowal ciasteczkami i bedzie mily. Powie ze sie zakochal. A potem bedzie nastepny ktory bedzie komplementowal i czestowal ciasteczkami. I po nastepnym bedzie nastepny zapraszajacy na kawe. A po nastepnym tego nastepnego nastepny ktory powie ze jest oczarowany i zakochal sie. I tak w kolko.

Gość gość
Wódkę

Gość gość
Potem znowu bedzie nastepny zapraszal na sylwestra a inny na imprezy rodzinne a kolejny na kajaki a jeszcze inny na narty i po tych nastepnych nastepnych beda nastepni spraszajacy na torcika i na piernika. I tak w kolko nastepne 25 lat. Fajnie? I tak na wszystkich jestem na nie ale smialo moze i nastepnych 800 zapraszac. A ja na to: nie

Gość gość
Czasami jest takie nie bo nie. Oni wtedy ze uparta. Ale nie nie oznacza tak i kazdy ma prawo do nie, dziekuje.

Gość gość
Idź spać

Gość gość
Potem wejda na kafe i beda opisywac ze jest taka dziewczyna i jak ja przekonac bo mrugnela rzesa bo zarzucila lokiem w lewa strone czy moze cos czuje a jej spojrzenie wyrazalo Tak a tu mowi nie. Ale kiedy mowie nie znaczy nie. Lecz zatrzepocze rzesa i ktos jest przekonany jednak tak bo zatrzepotala rzesa no i nie ma nikogo wiec tak. A ja mowie Nie. Nie sluchaja co mowie

Gość gość
Potem zaczna robic na zlosc bo jak to? Przeciez obiecalam ze tak bo usmiechnelam sie. I na pewno chce przeciez stroje sie to znaczy tak. I spojrze sobie 2.5 srk i go tez znaczy tak. A potem ze mam problem bo wysylam sprzeczne sygnaly i rzesa i oczami. I ze ze mna jest cos nie tak ze teraz nagle mowie nie. I ze po prostu na pewno chce.

Gość gość
Jak zjem pralinke to wg nich znaczy tak. Jak zaloze spodnice znaczy tak. Jak przejde obojetnie znaczy tak. Jak nic nie mowie znaczy tak. I jak mowie nie tez zawsze znaczy tak bo przeciez nie da sie zyc bez mezczyzny i jego dobridziejstw. I za 5 min nastepny i kolejny i konca korowodu nie widac. A ten jeden wazny gosc nie moze sie dopchac przez ten sztuczny tlok. Czy to nie ironia?

Gość gość
Przydalby sie aerozol psiiiik i juz nie ma nikogo. Ksiaze nadchodzi a tu biegno biegno nastepni zeby go przepedzic psiiik i juz ich nie ma. Wkurzajece to jest.