Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznam kobietę do 25 roku życia.

Polecane posty

Gość gość

Sam mam 25 lat. Na początku zależy mi na wirtualnej znajomości, później zobaczymy :) Mam poczucie humoru, lubię się ruszać, rozmawiać na poważne i mniej poważne tematy, przytulać się do kobiety, jestem opiekuńczy i mam własne zdanie na wiele tematów. Interesuję się sportem, historią, psychologią. Niedawno się obroniłem na uczelni i planuję podjąć pracę. Mam 180 cm wzrostu, jestem raczej szczupły (mógłbym wysłać zdjęcie). Skoro tutaj wchodzisz, tzn. że lubisz seks. Bardzo dobrze bo ja także :) Mimo to zaznaczam, że nie szukam znajomości na jeden raz. Chciałbym robić to bardzo często, ale wyłącznie ze swoją dziewczyną i pod warunkiem, że będzie między nami uczucie. Staram się być uczciwy a także uważam, że kobieta powinna od razu wiedzieć nie tylko jak facet wygląda ogólnie (twarz, postura itp.) ale też w miejscach intymnych (także mogę wysłać zdjęcie). Wiadomo, że wszyscy jesteśmy zbudowani inaczej, dlatego chciałbym aby zgłosiła się do mnie kobieta, której będę odpowiadał w 100% i nie będzie tzw. niedopasowania w łóżku. Mam 15 cm długości (tyle może wejść w kobietę) i 12 cm obwodu. Jestem obrzezany ze względów estetycznych (nie mam napletka). To tylko kwestie techniczne, ale wiem, że mają one duże znaczenie dla kobiet, a chciałbym mieć tylko taką, której będę mógł regularnie sprawiać potężne orgazmy. Seks nie jest najważniejszy w związku, ale jest ważny. Moja kobieta musi kochać to ze mną robić. Trochę się rozpisałem. Napisz a sama stwierdzisz czy warto mnie poznać: gotez93@wp.pl

Gość gość
Podnoszę temat.

Gość gość
Podnoszę bo jakiś debil spamuje.

Gość gość
Tutaj sami faceci.

Gość gość
Lubisz dominować czy być zdominowany?

Gość gość
I to i to :)

Gość gość
A Ty?