Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jeszcze kiedyś pomyśli o mnie?

Polecane posty

Gość gość

Po 6 latach mnie zostawil.. rozstanie trwalo dlugo bo musialam rzeczy zabrac, czesc rzeczy zostala bo nie mialam gdzie tego zabrac i mielismy sie rozliczyc z kasa. Pieniedzy nie zobaczylam za to on juz przyproeadzil do naszegp domu nowa! Ja to mieszkanie zalatwilam, ja tam o to walczylam, dbalam. Ja sie zdecydowalam na bycie z nim mimo ze mial dlugi i ciezka sytuacje. W miesiacu rozstania ze mna juz dlugi mu sie w 100% skonczyly. Tzn stopniowo wczesniej juz sie konczyly takze mi z nim juz bylo latwiej.. ale ja to z nim przeszlam! A on jakby nigdy nic zapomnial i nowa.. teraz udaje ze nic nie wiem chce zabrac wszystkie rzeczy za ktore nie dal kasy i uciekac..A może on się szybko wpakował w ten nowy zwiazek i mu nie wyjdzie? Może jak poczuje że serio odeszłam to poczuje brak mojej osoby? Ja nie chcę już go nigdy bo go nienawidzę ale chcę być kimś jeszcze w jego myślach .. chcę żeby o mnie wspomniał i żałował że jednak coś dla niego to znaczyło.. bo dla mnie dużo i nie chce związku żadnego chce być sama.. chciałabym żeby kiedyś na mnie spojrzał i powiedział żałuję że nie jestem z nią teraz.. nie życzę mu tego bolu okropnego jaki ja czuję tylko lekki żal by mi wystarczył żeby nie czuć się dnem.. on wie że od 6 lat mam tylko jego w głowie i nadal mam! Nadal płacze! On ma teraz dwie no to ego mu wzrosło a on to lubi i lubi czuć się potrzebny.. mi już nie jest zabiorę resztę rzeczy i nie chce z nim żadnego kontaktu.

Gość gość
Jak dojdzie do niego ze wszystko poszło w p**du to pomyśli. Jak każdy.

Gość gość
Tylko on uważa że jest najlepszy i zawsze najmadrzejszy.. to taki typ też dojdzie do takich wniosków?

Gość gość
Jest tu ktoś?

Gość gość
Naiwna jesteś. Który to już Twój wątek? Bylas tylko jego sponsorka, wygodnie mu było z Toba ale jak się zakochał w innej to dostalas kopa w d...e. Pieniędzy od niego juz Nie dostaniesz. Czy nie było jakis symptomów ze cos nie gra, ze on ma Cie w d...e? Pewnie dostawalas wiele sygnałów ostrzegawczych ale to ignorowalas, myslalas ze on się zmieni. Życie to nie komedia romantyczna...trzeba bylo myslec mozgiem a nie macica. Faceci się nie zmieniają, jeśli już to na grosze.

Gość gość
Jak miałam myślec że jest coś nie tak skoro ON zaczynał temat wspólnego domu, gdzie za rok pojedziemy na wakacje i planował.. to ja miałam się domyślać?)

Gość gość
12:14 czyli on nigdy nie wspomni sobie o mnie i nigdy nie będzie czuł jakiegoś braku, żalu?

Gość gość
Pewnie wspomni, ale nie tak jak bys chcialas, tylko o frajerce ktora mu splacila dlugi.

Gość gość
13.44 dokładnie

Gość gość
Ok niech będzie.. ja nie potrafię przestać myśleć najgorsze jest to że oprócz myśli jaka ona jest mam myśli co robią w łóżku np. My mieliśmy swoje sprawy Łóżkowe eksperymenty przez ostatni rok i śni mi się to ze on tego wszystkiego używa teraz z nią. Czemu tak mam? Staram się nie myśleć wczoraj byłam na imprezie ale to jest silniejsze i okropne..