Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłość do kobiety to błąd

Polecane posty

Gość gość

Trzeba się trzymać was z dala a w momencie kiedy pojawia się uczucie urywać z wami kontakt.

Gość gość
Tak zrobiles, mozesz byc z siebie dumny i rozkoszowac sie szczesciem.

Gość gość
Najgłupsza rzecz w życiu jaką może zrobić facet to zakochać się w kobiecie

Gość gość
Właśnie tak nie zrobiłem i żałuję.

Gość gość
No tak , bo najmądrzejszą rzeczą na świecie jaką może zrobić facet to ZAKOCHAĆ się w sobie samym tudzież innym facecie ..

Gość gość
A po co zakochiwać się w kimkolwiek?

Gość gość
Trzeba zakochać się w sobie.

Gość gość
Niestety zgadzam się, że zakochanie to najgorsza rzecz jaką można zrobić sobie, a jestem kobietą :) Owszem, miłość jest piękna, ale w filmach, gdzie dwie osoby czują to samo, chcą szczęścia swojej drugiej połowy bla bla bla. W życiu wygląda to tak, że przegrywa ten, komu bardziej zależy, bo podporządkowuje się drugiej osobie w związku aby jej nie stracić.

Gość gość
Miłość jest solą życia. Jak ktoś nie chce kochać to tak jakby żyć nie chciał. To napęd do działania, motywacja do pracy nad sobą. Ludzie którzy uciekają przed tym są ułomni.

Gość gość
gość dziś Pełna zgoda. gość dziś Łatwo powiedzieć komuś, kto pewnie choć raz miał szczęśliwy związek. Zawsze żałowałem zakochania i dziś wolę być ułomny.

Gość gość
Pokochaj innej waginę i cycki a nie ją, nie będziesz cierpial:p

Gość gość
gość dziś To bez sensu bo prędzej czy później ktoś się zakocha. A ja muszę nic nie czuć. Zawsze co jakiś czas ktoś budzi we mnie to uczucie ale teraz umiem już je zwalczyć na samym początku. Bo jaki sens mają związki skoro rozpadają się po kilku miesiącach albo latach. Tacy byli zakochani a po jakimś czasie najchętniej by rzucali w siebie wazonami.

Gość gość
11:30 Miłość jest czymś pięknym, dobrym. Życie tak na prawde jest proste, tylko sami ludzie to komplkują. Jeżeli ktoś nie jest szczery, nie trafi na "swojego" nie ma co się łudzić. To po pierwsze, po drugie to to że ludzie zbyt często mylą pojęcia. Nie wiedzą co to miłość i dlatego nie wiedzą co tracą, bądź stawiają na siebie swój rozwój zawodowy bo uważają że tak będzie bezpieczniej. Co zrobisz ze swoim życiem to Twoja sprawa. Dla mnie miłość jest czymś wspaniałym, czymś czego nie można niczym zastąpić.

Gość gość
Trzeba se uświadomić że wszystko mija i tyle.

Gość gość
Za późno o kilka lat przyjąłeś zaproszenie na bal? Tak to jest ze spoznieniami:p Zastraszaniem innych nie sprawisz, że wróci do ciebie, to się nie stanie nigdy a zło wymierzone przeciw niczemu niewinnym ludziom , bo oni nie mają wpływu na jej wybory, wróci do ciebie. Juz powinieneś zauważyć, że karma wraca, popatrz na swoją narzeczoną i na to co z tobą robi, jak innych ludzi traktuje i przypomnij sobie jak hejtowałeś i jak gardziłeś takimi jak ona.

Gość gość
11:18 10/10

Gość gość
Po co sie w ogole zakochiwac? Przeciez rzadko zdarza sie, ze to trwa cale zycie, ze ludzie sa sobie wierni do konca. Zwiazki czesto rozpadaja sie po paru, parunastu latach. Po co tracic tak czas? Poza tym, w zwiazku jestesmy ograniczeni, musimy dzielic fundusze, poswiecac czas komus innemu, mamy malo czasu stricte dla siebie, juz nie mowie o gospodyniach domowych, paniach domu. W zyciu trzeba liczyc przede wszystkim na siebie i milosc znalezc w sobie, a nie w drugim czlowieku. To ze to jest sol zycia, to kompletna bzdura. Nie mowie o milosci rodzinej oczywiscie, bo to najwiekszy skarb, ale o milosci obcej kobiety do obcego faceta i na odwrot. Za tym nie ida uczucia, a pozadanie, chemia. I nie, nie mam zadnej traumy, jak ktos zaraz pewnie bedzie chcial zauwazyc :) po prostu nie urwalam sie z choinki i wiem, na czym to wszystko polega. Wiele kobiet wrocilo by do bycia singielka, bedac juz w malzenstwie. To chyba o czyms swiadczy:)

Gość gość
To świadczy tylko o tym że większość tych kobiet c*****o wybrała sobie faceta bo w związku nie powinno czuć się jak w niewoli albo wykorzystywana w jakikolwiek sposób a że ludzie pojmuja parowanie tak jak pojmuja to kończą z ręką w d***e najczęściej.

Gość gośćladnalady
milosc do faceta to blad

Gość gość
Podstawowa rzecz, którą różni się człowiek od zwierzat jest to ,że potrafi się zakochać i chodzić jak naćpana owieczka. Jest to bardzo miłe uczucie , które tak rzadko się trafia , więc nie żałujcie go sobie bo i tak samo minie.Odczucia w tym czasie sięgają gwiazd , więc warto .Dla tych co tego nie znają , wyrazy współczucia :)

Gość gość
Nie wszyscy potrafią tworzyć i funkcjonować w relacjach. Niektórzy mają problemy z doświadczeniem bliskości emocjonalnej i takim osobom jest w pewnym sensie łatwiej funkcjonować bez relacji. Samotne życie jest czasem wybraniem mniejszego zła.

Gość gość
Otoz to, mniejsze zlo. Ja znam uczucie zakochania i tzw motylkow w brzuchu, ale ten krotkotrwaly stan nie jest wart pozniejszych wyrzeczen i ograniczenia. Wybieram mniejsze zlo :):):)

Gość gość
Miłość jest piękna aż do momentu gdy kobieta pyta o dochód netto, wtedy koniec.

Gość gość
"Kochać to narażać się na nieodwzajemnienie mieć nadzieję to narażać się na rozpacz, żyć to narażać się na śmierć. Ten kto nic nie ryzykuje nic nie ma, jest niczym."

Gość gość
miłość może być piękna jak jest odwzajemniona, ja niestety tego nie doświadczyłam. Albo ja sie w kimś zabujałam albo ktoś we mnie. Zawsze bez wzajemności :(

Gość gość
Miłość do kobiety? A istnieje w ogóle coś takiego? Śmiem wątpić że jakikolwiek facet potrafi pokochać, oni "kochają" inną częścią ciała :O

Gość gość
No niestety, prawdziwa milosc jest coraz rzadsza. Takie czasy.

Gość gość
ludzie żyją ze sobą w symbiozie, jak inne organizmy w przyrodzie. Komuś się zachciało tworzyć jakieś bajki o miłości i jedni w to wierzą, jak w życie pozagrobowe. Niech sobie wierzą, kto im zabroni? ☹