Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość838292

Szacunek w zwiazku

Polecane posty

Gość gość838292

Hej, jestem od dłuższego czasu w związku. Wszystko było w porządku ale od jakiegoś czasu zle się dzieje. Mieszkamy razem od 2 lat i zawsze dobrze nam się układało. Od jakieś czasu nie szanuje mnie i wszystko co dla niego robię stało się oczywiste. Coraz częściej spotykam się z głupim odzywkami, chodzi wiecznie obrażony i kiedy o coś go poproszę, albo udaje ze nie słyszy co do niego mówię albo w ogóle nie odpowiada na moje pytania. Już w poprzednim związku donosiłam wrażenie ze tamten mężczyzna mnie nie szanuje i jak widać historia lubi się powtarzać. Zastanawiam się czy to przypadkiem nie moja wina, ze poprószy zbyt dużo robię dla faceta i stad wynika to zachowanie. Napisze proszę co o tym myślicie. Pozdrawiam Ewa

Gość gość
Jak kobieta jest za dobra, za bardzo nadskakuje facetowi to on tego nie docenia i zaczyna sie taka nudzic. Powinnas pokazać pazur, pokazać ze ma powodzenie, wtedy wkrada się niepewność a faceci lubia zdobywać. Jeśli on wie ze jesteś i zawsze będziesz jego w 100% to przestaje się starac. Pewnie wszystko Ty robisz w domu, nie pomaga Ci w obowiązkach?

Gość gość
To fakt, wszystko w domu robię sama. Ja jestem jeszcze w czasie robienia magistra a on pracuje i zarabia na dom. Ja tez pracuje a te pieniążki są przeznaczone na moje wydatki. Dużo pracuje, od rana do nocy wiec wszystkie obowiązki spadają na mnie.

Gość gość
A slyszalas i podziale obowiązków?