Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża 35tydzień

Polecane posty

Gość gość

Hej mam pytanie do kobiet ktore juz rodziły Jestem w 35 tyodniu i od 2 dni odczuwam bardzo mocne parcie na pecherz gdy wyjde z toalety muszę za chwilę wracac a bardzo mało leci to nie jest zapalenie pecherza bo wiem jakie sa oznaki Tylko czuje taki ucisk na dole silny i ledwo chodzic moge boli mnie w pachwinach to moja pierwsza ciąża czy któraś z was tak miała? Mam nadzieje ze to jeszcze nie zbliżający się poród

Gość gość
Dziecko pewnie wciska glowke w pecherz, w szyjke... ogolnie caly brzuszek juz ciazy. Kiedy masz wizyte u lekarza?

Gość gość
Dopiero 20 lutego

Gość gość
20 lutego???!!!! W tak zaawansowanej ciazy wizyty sa juz co 2 tygodnie. Bynajmniej u mnie tak było. Przecież ty możesz lada moment urodzić, nasuwa się mnóstwo pytań i masz czekać miesiąc? Gin na nfz?

Gość gość
ja bym leciała do gina, zwłaszcza, że to już końcówka. Lepiej sprawdzić co jest na rzeczy

Gość gość
Nie prywatnie ginekolog taki dal mi termin

Gość gość
Lepiej idz wczesniej niz 20.02.

Gość gość
Ja bym poszła na wizytę w miarę możliwości jak najszybciej to możliwe albo jak to prywatny gin zadzwoniłabym i poradziła telefonicznie zanim się spotkamy na wizycie.

Gość gość
Zupelnie normalne, ba za chwile usiadziesz na wc i ... nic. Wstaniesz, znow bedzie ci sie sikac chcialo, siedzac nie.

Gość gość
Oj tam nie straszcir dziewczyny. Ja tez mialam wizyty co miesiac, ciaza ksiazkowa itd. Autorka pewnie ma podobnie. Dla swietego spokoju mozesz zadzwonic do lekarza i zapytac. Pod koniec ciazy to wszystko boli itd.

Gość gość
Kurcze, prywatnie i tak odległy termin... Dziwne. Moze spróbuj się dostać gdzie indziej jeszcze?