Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gajat

Znajoma sugeruje, że jestem brzydka

Polecane posty

Gość Gajat

Mamy z mężem znajomych-małżeństwo, do którego jeździmy co jakiś czas. Zwykle mój mąż siedzi sobie z jej mężem na zewnątrz i tam gadają, a my jesteśmy w domu, pijemy i też rozmawiamy. Na ostatnim spotkaniu zaczęłam jej się zwierzać z problemów z mężem, trochę na niego nagadałam, a ona wypaliła, że powinnam być cicho i nie robić mężowi problemów, bo nie jestem jakąś pięknością i mam szczęście, że go znalazłam. Zatkało mnie, ale też przez kulturę nie odpowiedziałam jej, że sama jest starą (starsza ode mnie 15 lat i od swojego męża 7lat), grubą Karyną, która dziennie wypala 2 paczki i chleje przy dziecku. Żeby ona jeszcze faktycznie miała warunki do robienia mi uwag to bym zrozumiała, a taki patol mnie obraził. Urwałam z nimi kontakt. Czy powinnam coś jeszcze zrobić?

Gość gość
Od razu bym tak jej odpowiedziała. Co za burak.

Gość gość
Noi dobrze ze urwalas kontakt

Gość gość
to po co nadajesz jakiejś c***e na własnego męża,zasłużyłaś sobie

Gość gość
jakbyś mi obgadała swojego to co ci doradzę ale nie byłabyś dla mnie partnerem do prawdziwych rozmów ,nie dotyczy jedynie przemocy i układu kat ofiara

Gość Gajat
Zaufałam jej i powiedziałam prawdę, że mąż jest fałszywy, bo wielokrotnie mnie oszukiwał i manipulował mną. Ona wielokrotnie zwierzała mi się z tego, że jej mąż miał romans to normalnie z nią rozmawiałam.

Gość gość
no też normalnie brzydka ci dała rade jak prawie brzydkiej ,co za różnica :-) sama tez nie uważa się za piękność i moze poradziła według siebie

Gość Gajat
W porównaniu do niej to ja jestem miss :D

Gość gość
Dwie brzydule się spotkały, jedną była szczera druga foch. A gdyby ci miss powiedziała że jesteś brzydka i ciesz się że masz takiego faceta to by do ciebie dotarło? Czy też nie.

Gość gość
robaczki z natury sa obrzydliwe:P a owa kobieta 7 lat starsza od męża jest ładną, zgrabną i fajną kobietką, ma klasę, więc słuchaj jej i ciesz się, że cię przyjmuje, gdyby nie to ze twój narzeczony jest bratem jej męża nie miałabyś dostępu do tego typu kobiety, za wysoki poziom jak na ciebie.

Gość gość
Każda baba po ślubie staje się taka sama, wcześniej dbała o faceta bo trafił jej się jak ślepej kurze ziarnko. No ale teraz już jest jej i może go jēbać, zapomniała że w każdej chwili on może mieć lepszą

Gość Gajat
Klasa aż jej się wylewa ze spodni :D Ciekawi mnie tylko jak takie patole jak ona mają tak wysokie mniemanie o sobie.

Gość gość
porównują się z takimi robaczkami i samo z siebie wychodzi:P

Gość gość
16:52 No tak, na każdego faceta czeka już długa kolejka chętnych kobiet... Przecież to kobiety mają większą możliwość na wyrwanie faceta niż w odwrotnej sytuacji.

Gość gość
Ładne kobiety mają taką możliwość, brzydkie jedynie sexy ubrane mogą w klubie pijanego do wyra wciągnąć a rano ucieknie przerażony i przestanie pić

Gość Gajat
Za mną oglądają się TRZEŹWI faceci i do tego mnie otwarcie podrywają. Nawet jej mąż gapił się na mój tyłek (mój mąż mi powiedział), a niby jest przez nią tak dobrze wychowany i wierny po zdradzie :D

Gość gość
obie jestescie na tym samym poziomie,macie mężów na swoim poziomie więc dla mnie wszystko pasuje

Gość gość
17. 02 gapił się nie na twój tłusty tyłek na krótkich odnóżach robaczku od ciapulka a na tyłek wysokiej szczupłej laski opiety w czarnej ołówkowej spódniczce, o która jesteś zazdrosna, bo nie dorastasz jej do piet ani charyzmą, ani poczuciem humoru, ani inteligencją, ani urokiem osobistym, ani wiedza, ani obyciem, ani charakterem, jesteś tylko zakompleksiona, co nie wiadomo dlaczego nazywasz skromnością:P