Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Beta hcg

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich użytkowników, pytanie odnośnie bety czy badanie z krwi wykonane 82dni po stosunku, może być wiarygodne? Wynik <0.10

Gość gość
Powiedz, ze zartujesz...,juz pewnie nawet 2 razy okres mialas, ale pewnie sobie wmawiasz ciaze.

Gość gość
Nie, mówię całkiem poważnie, mogę wykluczyć ciąże czy lepiej iść do ginekologa na badanie usg?

Gość gosc1223466780
Podłączanie się do pytania. Mam dziwną sytuację beta robiona 5 razy za każdym razem 0.100 ostatnia robiona dwa miesiące od stosunki 3 wizyty u ginekologa ostatnia 6 tyg od stosunki dwie zupełnie inne "miesiączki " ostatnia trwająca 2 dni objawy ciążowe w 100% zgaga zmęczenie wrażliwość na dotyk na zapach skurcze powiększone żyły ciagniecie w brzuchu mrowienie dosłownie wszytko. I wiem że są orzya0dlo gdzie beta naprawdę nie wychodzi taką jaką powinna a owulacji może się przedłużyć nawet 4 tyg wstecz. Sytuację są różne jedna dziewczyna poszła w 9 tyg od om a okazało się że jest dopiero w 5 tyg ciąży. Czy ktoś miał dziwne przypadki ? Wiem że to wszystko wydaje się nie realne ale dla mnie w objawach wydaje się to jak najbardziej prawdopodobne