Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd bierze się poparcie dla PO i Nowoczesnej?

Polecane posty

ukazał się wywiad z ówczesnym wielkim mistrzem Wielkiego Wschodu Polski Waldemarem Gniadkiem, który przyznał wprost, że Parlament Europejski w 20 do 30 proc. składa się z masonówPod koniec 1997 r. północnoamerykańskie Centrum ds. Polski „Studium” ogłosiło raport „Nowy Porządek do 2025 r.”. Współautorami są m.in. czołowi polscy politycy. Scenariusz wydarzeń zakłada realizację unowocześnienia Polski, a przewiduje m.in. konieczność wprowadzenia edukacji i szkoleń w zakresie swobody religijnej i obywatelskiej. Społeczeństwo polskie na razie – jak odnotowano – nie odpowiada wskaźnikom nowoczesności. Nie jest ono bowiem dostatecznie tolerancyjne wobec wyznawanej religii oraz nietypowych postaw osobistych, gdyż brak w nim powszechnej zgody na aborcję, konkubinaty i homoseksualizm.

nigdy i nigdzie nie pisałem o szczepieniach bo mnie ten temat nie interesuje mnie interesuje kościół i masoneria

Gość gość
chyba za dużo alexa jonesa. warto mieć trochę wiedzy na każdy temat, ale w każdym kłamstwie jest ziarno prawdy, a każda głoszona prawda ma w sobie ziarno kłamstwa.

Jest ugoda między NFOŚiGW i Fundacją Lux Veritatis. Fundacja ojca Rydzyka otrzyma ponad 26 mln zł odszkodowania za cofnięcia dofinansowania projektu geotermii toruńskiej adla czego jej cofnięto przez platformę która jest masońska a tutaj max kolonko ujawnia jak tvn manipuluje w sumie jest dziennikarzem to wie jak to sie robi https://www.youtube.com/watch?v=_Genb4NzE6k

Gość gość
dziś he he, kretyn???? rządzi pisiorswo, jak platforma mogła coś cofnąć rydzowi, temu zakłamanemu milionerowi??

Gość gość
Innych od kretynów wyzywasz,a sam nim jesteś! Jakbyś był bystry to byś wiedział że to było za rządów PO!

Gość gość
podobno rydzykowi jakiś bezdomny podarował dwa luksusowe samochody a potem wziął i umarł.

Gość gość
dziś jak to było ileś tam lat temu, to po cholerę teraz debilu o tym piszesz? i rzuć jakiś link, bo chcę poczttać o tym, co platforma zabrała temu bogaczowi rydzykowi kiedyś tam

Gość gość
Na takiego jak ty, to szkoda klawiatury!

masoneria sie z tym nie kryje sam andrzej olechowski przyznał sie ze nalezy do masonieri miałem dostep do ich ksiazek wydana w 1922roku ja juz to dr stanisław krajski Stanisław Krajski (ur. 3 sierpnia 1956 w Warszawie) – polski historyk filozofii, nauczyciel akademicki, publicysta, prozaik, tłumacz. a Alexander Emerick Jones – amerykański dziennikarz śledczy, prezenter radiowy oraz twórca filmów.

Gość gość
dziś co kłamstwa niepoparte żadnym dowodem? jak bzdury wypisujesz to szykuj się na linkowanie, a jak to wymysły to kretyn jesteś

Gość gość
pisior wszystkich oskarża o wszystko, ale nic nie wie i niczego nie ma. coś usłyszy i krzyczy, jak antek o mistralach

Gość gość
dziś lecz sie z nienawiści którą ci wpojono.

jaka nienawiść to sa fakty sam Olechowski w TVN mówi o tym jak oszukiwali swoich wyborców to co mam jemu nie wierzyć ze kłamał w telewizji o oszukiwani swoich wyborców

Gość gość
dziś znasz takiego polityka, który nigdy nikogo nie okłamał? takiego, który spełnił wszystkie obietnice wyborcze? po co wracać do wydarzeń z przed 20 lat??? wy naprawdę jesteście chorzy,

Dymfna dziś nie zasługuje by żyć to nie sa twoje myśli tylko szatana bo ty i ja jestesmy dziecmi wiecznosci jeszcze przed stworzeniem świata Bóg , nasz ojciec,wymarzył sobie ciebie jako jedynego i absolutnie niepowtarzalnego on stworzył cie dla siebie ,aby własnie takiego,jakim jestes - umiłowac cie od poczatku i kochac przez cała wiecznoc . takiego jak ty nigdy nie było i nigdy juz nie bedzie w cales histori wszechswiata masz niewiarygodna wartosc i godnosc siostra faustyna mówiła ze kazda dusza to inny swiat .Abba chce miec z toba jedyna i niepowtarzalna relacje , w intymnosci która przekracza twoje najsmielsze oczekiwania on wybrał cie jeszcze przed załozeniem swiata ,abys był Swiety i nieskalany przed jego obliczem przeznaczył cie z miłosc dla siebie

Gość gość
zdaje mi sie, że bóg zabronił budować świątynie i tworzyć obrazy na jego podobieństwo.

strategia pis okazała sie skuteczna zaczęli mówić prawdę i spełnili obietnice wyborcze i dla tego maja te 40% poparcia

Gość gość
dziś ha, mówili, że maciarewicz nie będzie ministrem, a był, więc kłamali.

Gość gość
ma poparcie, które kiedyś się skończy, jak wszystko co miało początek.

zdaje mi sie, że bóg zabronił budować świątynie i tworzyć obrazy na jego podobieństwo. xxxxxx tylko ci sie zdaje bo Bóg dał wytyczne jakich obrazów a sam kazał stworzyc anioły kture sa w niebie a tego w zakazie nie ma czyli mozna robiv to co znajduje sie w niebie fragment dekalogu Nie uczynisz sobie obrazu rytego ani żadnej podobizny tego, co jest na niebie w górze i co na ziemi nisko, ani z tych rzeczy, które są w wodach pod ziemią

Gość gość
ej wy, religijni, jak kain zabił abla to z kim się rozmnożył? jeśli był tylko adam i ewa, to jak z nich powstałą róznorodna ludzkość?

Gość gość
""Nie uczynisz sobie obrazu rytego ani żadnej podobizny tego, co jest na niebie w górze i co na ziemi nisko, ani z tych rzeczy, które są w wodach pod ziemią "" no to chyba jasne jest, co?

Gość gość
dziś a teraz gadasz jak muslim.