Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przygnębiona taka

czemu wszystko opiera się na seksie

Polecane posty

Gość przygnębiona taka

Wszyscy chcą tylko seksu loda pieszczot nie wiadomo czego. Kupuję mieszkanie dogadałam się co do ceny ze znajomym ok. A on że może trochę cenę obniżyć za seks. Kurwa on ma żonę dziecko w życiu bym go o takie zamiary nie podejrzewała. Czemu wszystko na seksie jest oparte? Czemu facetowi nie wystarcza jedna kobieta?

Gość gość
nie rozumiesz , że z inną lepiej smakuje ?

Gość gość
Tylko u zboczeńców, seksoholików i ludzi pozbawionych miłości

Gość gość
Bo jesteś ciemnota niedouczona . Od pradawnych czasów było tak źe człowiek pierwotny zapładniał kilka kobiet . Tak juź jest od 1000000000000000 lat źe pała stoi i czeka przygotowana do włoźenia w pipe .

Gość gość
Z żonami to jest tak : 7 dni głowa boli . 7 dni kłótni . 7 dni okres . 7 dni zmęczona . I gdy to jest luty to jest pozamatane .

Gość gość
bo świat za bardzo się po****dolił tracąc swoje chrześcijańskie korzenie. świat w większości bo są jeszcze tacy którzy nie wyobrażają sobie życia bez chrześcijańskich fundamentów

Gość gość
20.59 człowiek pierwotny, do jakiego się porównujesz powinien posiadać podobną sobie równie pierwotna babę, jak mniemam znalazles:p

Gość gość
gość dziś 20.59 człowiek pierwotny, do jakiego się porównujesz powinien posiadać podobną sobie równie pierwotna babę, jak mniemam znalazlesjezyk.gif x kogo masz na myśli? 😠

Gość gość
a takie se zony braliscie. trzeba bylo byc ze mna w konkubinacie to by byly lody na patyku cucurucu paloma, a tak to to marszcz kapucyna i marz chlopaku. twoj wybor

Gość gość
20.59 człowiek pierwotny, do jakiego się porównujesz powinien posiadać podobną sobie równie pierwotna babę, jak mniemam znalazlesjezyk.gif x kogo masz na myśli? zly.gif x kobieta pierwotnam miala tylko kuciap.e zatem porade od wodza plemienia, ziola od szamana czy glinany dzban od robola zalatwiala kuci.apa. przekladajac na twoje wyobrazenie wasze kobiety dzis tez powinny wykorzystywac pussy w zalatwianiu przyspieszonego zwrotu podatku, do zdobycia super lopatki wieprzoowej u rzeźnika heńka czy daromowych korków z fizyki dla waszego michałka u studenciaka z agh :)

Gość gość
Ludzie nie są monogamistami, ani faceci ani kobiety. Przestancie się oszukiwać

Gość gość
ja to zalapalam w wieku 22 lat, dlatego nie bawie sie w zwiazki maleznestwa, przy 1 chuyu nie wysiedze dluzej niz 8 lat

Gość gość
Bo to wszystko jest p******e. Dla ludzi płytkich i jebnietych czyli dla 95% społeczeństwa nic innego się nie liczy bądź jest to jeden z głównych celi w życiu. Żeby zrozumieć co jest w życiu ważne i wartościowe trzeba mieć coś w głowie. Tak dla zabicia waszej ciekawości jestem młodym facetem.

Gość gość
Mi nie zależy tylko na seksie. Zależy mi na miłości a seks byłby fantastyczny z osobą którą kocham. Nie ma sensu żebym podawał Ci swojego maila bo i tak nie napiszesz.

Gość gość
Źle ciebie zrozumiał...

Gość gość
Ja tez uwazam jak gosc wyzej. Nie chodzi mi tylko o jedno.