Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci chca ode mnie jednego a ja romantyczka

Polecane posty

Gość gość

O co tu chodzi? Nie trafil sie ani jeden chlopak co chcialby mnie na stale

Gość gość
Nie rozumiem

Gość gość
Nie bądź tego taka pewna;)

Gość gość
Gośka?

Gość gość
Ubieram sie w rzeczy dla babci. Zakrywajace cialo i mokasyny na plaskiej podeszwie oraz nie mam bizuterii i wlosy upiete w kok.

Gość gość
Serio. Oni mi mowia np tak ze stanł mu przy mnie zegarek i pokazuje ktory. Albo ze jestem sexy i ze musi zobaczyc kwiatuszka. Albo pytaja: idziemy tam nikt nie zobaczy. Albo zapraszaja do siebie. Albo odwozi samochodem i mowi ze chce moje mytki na pamiatke. Albo mowi ze ma ochote a ja ze nie bardzo to idzie do wc na 20 min itd

Gość gość
Tez zonaci podchodza i ukrywaja sie ze maja zony i mowia czy im dam albo ze jak na mnie patrza to maja namiót albo mowia czy chce przygode friend with benefit czy bez zobowiazan. Jeden zaprosil na kawe i wlaczyl w telefonie brzydki film

Gość gość
A to chca mnie zlapac w boku a to w kroku i w rozkroku przylepic sie i mowia ze pewnie potrzebuje chlopa i sami tacy.

Gość gość
A to udaja kolegow i jak jest sam na sam to nagle cos chca. A ja romantyczka i nie wiem o co tu chodzi? Przeciez nie kusze ich nawet czerwona szminka bo nie uzywam koloroeych szminek.

Gość gość
Nie jestem Goska.

Gość gość
No ewidentnie chca jednego wiec jestem pewna. Sama powiedz czy nie?

Gość gość
Nieladnie z ich strony. Moglabym im tyle opowiedziec o malowidlach ksiazkach i fizyce.

Gość gość
Niestety te oferty mi nie pasuja bo czekam na platki roz swiece i kartke z sercem

Gość gość
Mam podobnie jak Ty, chciałbym tak traktować kobietę. Podałbym Ci maila, ale i tak nie napiszesz :(

Gość gość
No to im daj. Będziesz lepiej spala. :_)))

Gość gość
A skad jestes Ty od maila?

Gość gość
Ale ja nie chce tak brzydko. Chce zeby mezczyzna obsypal kwiatkami drozke do pokoju tak bym stapala po platkach roz. Powiedzial ze mam piekna sukienke i ze marzy aby zobaczyc moja lydke. I podchodzi zobaczyc tylko lydke. Potem ogladamy razem rzezbe i on przesuwa dlonmi po jej kobiecych ksztaltach mowiac ze to piekna rzezba i ma takie wspaniale proporcje. I ogladamy malowidla a po pysznej kolacji jest pyszny deser i koktajl i romantyczny pocalunek. A nie bzyku bzyku i po krzyku a fuj

Gość gość
województwo łódzkie, a Ty romantyczko? :)

Gość gość
I mowia ze ubieram sie jak babcia ze to moja wina. I ze mam pokazac duzo to wtedy bedzie dobrze. I zachodze w glowe czemu nie trafi sie pan w garniturze ktory lubi platki roz i nie obejrzy ze mna malowidel. I trafil sie nagle taki pan ktory ubieral garnitury i byl dostojny i docenil moje wnetrze i talenty manualne i nie chcial ogladac kwiatuszka i nie byl natarczywy tylko mily i troskliwy i nagle ludzie mowia ze on ma zone i dziecko. I to nie ten pan tez dla mnie. A ja mieszkam od ciebie 600 km dalej wiec to tez nie ty. No i nadal nie wiem czemu?

Gość gość
Mysle sobie ze to jest niepokojace jak zmienily sie obyczaje i ze ludzie wszedzie sa tacy sami. Roznica polega tylko na tym ze ktos wybiera te osoby bo przeciez oni atakuja tez inne dziewczyny...i ktos nawet zyje z takimi ludzmi i nawet ma rodziny...a dla mnie to jest cos nie halo. I ja nie, dziekuje.

Gość gość
Mam teorie ze przyciagam zlo. Moze dlatego ze potrafie sie z tym uporac? I odrzucic to daleko jak rzuca sie patyk wscieklemu psu i on goni wsciekle za patykiem. Ale potem wraca i tuz za rogiem juz czaja sie nastepni. Wszak babina ubrana jak babcia to przeciez taki latwy żer. Wystarczy zagrac na uczuciach dac cukiereczka i sama wpadnie w siec. Bo nie ma nikogo to wezmie co popadnie przyparta do muru bo skoro wszyscy tacy sami to trzeba im ulec. Wiekszosc musi miec racje i wie lepiej co dobre. I tak patrza jakby tu zwiesc na nanowce bo sami byli zwodzeni i tylko takie zycie znaja a to zly ojciec a to zla matka zle towarztstwo i szerza to dalej bo byc dobrym to wg nich glupie i frajerskie i trzeba kogos wepchnac w bagno co ma miec lepiej. I jak tak mysle o tym to ulewa mi sie.

Gość gość
Dlaczego wyglądasz jak babka?

Gość gość
Bo wali mnie to. Te porady badz sexy. He he. Ubieram sie niesexy i jakos nadal proponuja jedno to czy cos by to zmienilo gdybym ubierala sexy? To by tylko moglo zaostrzyc te ich marne podboje a mnie nie chodzi o czlowieka bez rozumu bzyk bzyk tylko o kogos madrego. To jaki wplyw ma na to ubranie czy bedzie chemia? To jest wielkie zaklamanie ze sexy zmienia cos i ktos sie zakocha. Ktos moze byc namietny pozadajacy a mnie chodzi o cos innego i wyrazam to image babki.

Gość gość
Oldskul jest gud.

Gość gość
On ma sie zakochac w tym co mowie i robie a nie w samym wygladzie a skoro nie moze znaczy albo nie ma milosci albo jest byle jaka albo to ja nadal cos robie nie tak albo to nie ten czas albo nie wiem