Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wam się podoba nowa wersja ?

Polecane posty

Gość gość
Mistrzostwo:D link pliss:)

Gość gość
eee:( pewnie to ściema ale super by było zasrać tematy które mają po kilkaset lub kilkanaście tys. wpisów

Gość gość
jeszcze nie jest jest gotowa, dopiero zacząłem to robić ale dzisiaj już mi się nie chce kończyć, jak jutro będę miał czas to może zrobię, kto zainteresowany niech śledzi ten temat, po ukończeniu podam tu linka, przewidywane też inne dodatki

Gość gość
No nie mogę się doczekać, dobra robota

Gość gość
"przewidywane też inne dodatki" x Na przykład watykańczyk? :classic_cool: xx Zrób tak, aby dało się zasrywać komentarze w artykułach na głównej stronie kafeterii. Ja sam próbowałem lecz poległem... Albo łamacz haseł do kont bo kafe zdaje się w żaden sposób nie sprawdzać ilości prób logowania ni ip. Idąc tym śladem oraz faktem, że większość ludzi używa łatwych haseł to można zrobić programik do łamania haseł metodą bruteforce.

Gość gość
Ej no ludzie, co z wami? Przecież przerobienie zasrywacza tak, aby spamował postami w wybranych tematach miast tylko samymi tematami jest dziecinnie proste... osobiście poległem dopiero na próbie połączenia tych dwóch wersji.

Gość gość
2:09 żadnych wirusów synku, ten program ma służyć szlachetnym celom :classic_cool: Wątpię, żeby w ogóle nie blokowali tu ilości prób złamania hasła, ale jeśli tak jest to rzeczywiście można by się pobawić, tylko że nawet w takim wypadku rozkodowanie jednego hasła zajmowałoby bardzo dużo czasu. Ale to już temat na osobny program ;) 02:12 samo sranie jest dużo łatwiejsze niż zrobienie z tego aplikacji ogólnego użytku :classic_cool:

Gość gość
Zasrywacze jest program do pozycjonowania, nawet captache łamie. Możesz zarobić na takim programie, sam się rejestruje np i pisze, i pozycjonuje stronki i produkty w wyszukiwarce Google.

Gość gość
Z tego srania można nieżle zarobić.

Gość gość
no oczywiście że można na tym zarobić, a myślicie że czemu pojawia się tu tyle spam-tematow z jakimis linkami...

Gość gość
ja na zasrywaczu nic nie zarobiłem :(

Gość gość
Tak dobrze pozycjonuje, że jak wpiszesz w google którą kolwiek frazę z ostatnich spamów, np "wypapieżyć", "wylechwałęsić", to wyskakują na pierwszych miejscach linki z kafeterii :D

Gość gość
Z płaceniem za pozycjonowanie jest jeszcze taki problem, że te teksty, za pomocą których chcesz stronę podbić w rankingach muszą ludzi zachęcać do kliknięcia w link, a wątpię, żeby pokazywane w google wyniki o Kafeterii brzmiące "KAFETERIA - Ja przepraszam ale co do cholery się tu wyprawia! - Forum dla ", "KAFETERIA - Najbardziej na świecie to chciałabym mieć wykonaną skrobankę" albo "KAFETERIA - Pabież Cezary Żak Zdzierał Zadem Śniadanie z Kafelków Na" wielce zachęcały potencjalnych odbiorców do wejściabna stronę. Działają ale raczej jak zniechęcacz, wydzielina skunksa.

Gość gość
Jest już gotowa? Pytam się bo mam kilka tematów do zasrania.

Gość gość
może to tylko ktoś sobie przerobił w paincie skreen z zasrywacza i dla zamyły dodał te przyciski z trybami zaśmiacania jednego tematu, tak o dla zabawy żeby nas oszukać :(

Gość gość
Chyba masz rację, otworzyłem grafikę w PS i napis v.2.0 nie jest w lini z napisem "zasrywacz kafeterii" i dodtakow jest lekko wyraźnie widoczna różnica w rozdzielczości dodatkowych elementów i czcionki.

Gość gość
ehhh wystarczy powiększyć grafikę na górny napis i widać że "v.2.0" jest dodane:( a taką miałem nadzieję:(:(:(

Gość gość
bardzo szkoda 😭

Gość gość
Jest już?

Gość gość
Ja nie wiem czym się tak zachwycacie. Na necie jest milion różnych spam botów do pobrania za darmo.

Gość gość
Spam boty, game boty. Teraz nawet da się ściągnąć szyfrującą przeglądarkę Tora do deep weba, która otwiera okno na niewidoczą część internetu.