Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakich kobiet szukaja faceci?

Polecane posty

Gość gość

Ja juz jestem totalnie pogubiona. Nikt nie chce mi szczerze powiedziec, co jest ze mna nie tak. Samotnosc nie jest dla mnie ciezka, wrecz przeciwnie. Zawsze lubilam siebie, mialam co ze soba robic, nie lubilam natomiast osaczania. Jak siegne pamiecia wstecz, to tez nigdy nie bylam szczesliwa czy to w zwiazkach z chlopakami, czy zwyklych znajomosciach i wszystko sama ukrocalam. Nie spieszy mi sie by kogos miec, ale sam fakt jak zaczelam o tym myslec, analizowac to doszlam do niefajnych wnioskow. Ludzie ogolnie mowia , ze jestem laska, madra, pozytywna, ladna i porzadna.Nie wiem sama . Niby takich jak ja sie szuka a co do czego przychodzi to zazwyczaj chca mnie, ale....do lozka. To przykre. Nie jestem taka naiwna, nie pojde z kims kogo nie znam, na to trzeba sobie zasluzyc, zdobyc zaufanie a nie ot tak.Widze, ze dziewczyny brzydsze ode mnie albo i podobne z urody sa w zwiazkach a ja nie, nie pamietam kiedy po raz ostatni mi ktos SZCZERZE powiedzial, ze mu zalezy i chce ze mna byc. A moze ludzie tak mowia i nawet nie przemysla co robia, ja nie wiem.

Gość gość
Powiem Ci co robisz nie tak. Jest w Tobie jak i we mnie pewne zlo. I to zlo w Tobie to jest to iz patrzysz na innych w ten sposob zly ze ta jest gorsza tamta jakas. Dobry czlowiek nie patrzy w trn sposob. Nie porownuje tego. Nie osadza innych i nie uwaza sie za lepsza. A zlo przyciaga zlo. Wejdz do mojego topiku dlaczego przyciagam zlych podlych facetow. I tam jest moja teoria. Mysle calkiem prawdopodobna

Gość gość
jesteś "ładna" i to twoja klątwa, zawsze będziesz tylko zabawką, nikt nie będzie cie szczerze kochał, dlatego musisz się zaniedbać z wyglądu, to jedyny ratunek, musisz wyglądać na codzień jak sierota Marysia, innaczej miłość cię ominie i będziesz tylko wiecznie porządana i wykorzystana

Gość gość
Lewactwo w tym feminizm propaguje rozwiazlosc wsrod kobiet stad potem mezczyzni tylko chcacy tylko seksu zagaduja a ci chcacy zwiazku nie odzywaja sie bo malo porzadnych kobiet wiec malo materialu na zone.

Gość gość232323
Jeśli jest z Tobą tak jak mówisz to nie w Tobie jest problem tylko z ludźmi, których spotykasz ;) Wiesz jak bardzo chciałbym poznać kobietę z zasadami, a w szczególności tą o pójściu do łóżka. Widzisz dziś seks można tak łatwo dostać, że większość ludzi postrzega relacje związku jako szybki, tani i na zawołanie seks. W ogóle mam wrażenie, że mnóstwo osób stawia seks jako główny filar związku. Owszem seks jest ważny ale nie jest najważniejszy. Z perspektywy czasu i psychiki jednak uczucia miedzyinnymi takie jak: szczęście, komfort psychiczny, przywiązanie do osoby, miłość wychodzą wyżej poziomem niż seks. Widzisz nie znam Cię ale po twoim wpisie wnioskuje, że jesteś naprawdę fajną osobą :-) Tyle, że masz nieco pecha w miłości. Szczerej miłości.

Gość gość
A ja nie moge znalesc meza. Faceci maja za durze wymagania. A pozatym jestem bogata mam durzo ziemi lasow itp. Zaden na wsi nie chce zamieszkac. A pozatym zawsze slysze ze mam male cycki itp

Gość gość
Np moja siostra nigdy nie znajdzie meza bo jest bardzo brzydka krzywo chodzi i nie ma zebow stracila w wypadku.

Gość gość
Faceci jak widza ze sie grzebie w gownie w chcewie przy krowach i swiniach to uciekaja bo im smierdzi.

Gość gość
ja chcę puszysta z kudłami na pusi

Gość gość
Autorko witaj w klubie mam to samo. Ogarnieta, wykształcona, mądra, wszystko umiem zrobic w domu i nic, sama. Podobno ładna, dbam o siebie. Ja mam dwie teorie: 1) jestem tym przypadkiem na iles tam osob ktory bedzie,sam bo to mu pisane 2) jeszcze z kims na siebie na trafilismy, albo trafilismy i przegapilismy sie:)

Gość gość
Bzdury odrzuconego faceta, nie może przeboleć, że łajdaczacego się skunksa porządna kobieta nie chce, tylko dlaczego ciągle to rozkminia? Nie może pogodzić się z tym, że nie każda jest taka jak jego narzeczona, że zrobi z siebie dziwkę, byle dogodzić zboczonemu milionerowi? Wszak nie każda jest tez snobką i nie każda jest ukryta dziwką. Taki stary chłopczyk powinien to zrozumiec. I nic nie da pisanie bzdur w podszywających się pod nią postach, bo z porządnej kobiety d***** nie zrobisz, z odważnej tchorzliwej i z samodzielnej emocjonalnie emocjonalnego bluszcza, z pewnej siebie podporzadkowujacej się panu i władcy. Pora to zrozumieć po tylu latach znajomości.

Kobiet w przedziale 18-24, szczupłych, bezdzietnych, mających długie włosy (najlepiej blond), bezpruderyjnych, wiernych i w miarę inteligentnych, wygadanych o przyzwoitym poziomie samodzielności, ale żeby nie były totalnie niezależnymi feministkami. Wiele mężczyzn zwraca też uwagę na to żeby dziewczyna była osobą niepalącą. Mile widziane jest za to uprawianie sportu i aktywność uniwersytecka (studia, najlepiej w trakcie)