Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Punk Rock Metallica Girl

p******y regulamin szkoły, pomocy plz !!!!!!!

Polecane posty

Gość gość
Cie zwolnili dyscyplinarnie z pracy w szkole?

Nie ja jestem uczennicą xD chodzę do 7 klasy mam ferie i mnie wnerwia regulamin ten kiedyś przyszłam w koszulce Metallica Andjustic for All spodniach z dziurami ,czarnych trampkach , pasie czarnym z cwiekami ,fryzura na bok taka emo /punk

Gość gość
We ferie tak pszłas do szkoły?

Gość gość
A że zimno było. No to nic dziwnego że krzyczeli że w dziurawych spodniach chodzisz, nie dość że dziurawe to i zimno i pochorujesz się jeszcze :( twoi rodzice nie mają pieniążków żeby ci nowe kupić? mama nie umie cerować? pewnie piją z tatą :( biedactwo :( może idź do karitasu albo czerwonego krzyża, oni ci dadzą nowe spodnie :)

Gość gość
A moda taka... ale na zimno niedobra, widzisz już się pochorowałaś. Słusznie krzyczeli. Przecież możesz te modniejsze z dziurami brać ze sobą i w szatni zmieniać a nie po zimnie w nich chodzić. W szkole będziesz nosić modniejsze a na zimnie te odpowiedniejsze do warunków i nie będziesz chorować. Proste :)

Gość gość
A i pewnie grype złapałaś a teraz ciężka franca grasuje to uważaj i kuruj się. Smutno tak w ferie ci chorej leżeć :(

Gość gość
Musiał bym robić konto do podania na kafe a szczerze to mi się nie chce, swojego stałego na kafe nie podam nie ma głupich sorrki :D

Gość gość
No nie wiem, nie bardzo jestem przekonany. Ty lepiej też nie podawaj.

Gość gość
Lepiej nie, tutaj można spróbować.

Gość gość
Ciężkie obrażenia, złamania. Bardzo prawdopodobne kalectwo a nawet śmierć. Spadłem kiedyś w pracy z trzeciego piętra na beton ale w bardzo sprzyjających warunkach i miałem w locie bardzo dużo szczęścia, jak na coś takiego nic mi się nie stało. Ważniejsze jest co innego, to że wyrzucono Cię przez okno. Uratowałaś się łapiąc parapetu. I nie tyle szukanie jakiś powodów ma znaczenie a ci ludzie którzy to zrobili. Im należy uważnie się przyglądać i lepiej nie mieć ich za plecami.

Oni mnie nie lubią bo nie mam tyle hajsu i pomagam innym pomiomo krzywdy oni mnie bija tna nożem nawet , mam 13 lat ale 30.03 będę miała 14 chodzę do 7 b w Sp 2 Sanok .Po za tym oni mnie hejca w necie już 100 razy próbowałam się zabić

Gość gość
Nie podawaj takich danych o sobie na forum. Według mnie dla ciebie nie powinno być ważne czy te osoby lubią cię czy nie. Próbowały Cie zabić!