Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eff3454334

Co wy sobie myślice

Polecane posty

Gość eff3454334

Różańska M. - przyszłaś do mnie się pytać czy już auto zmieniłem? A co zależy ci na tym bym opróżnił swoje konto w banku i nie miał pieniędzy. Boisz się o swoją posadkę? Myszak A. - dlaczego ukrywasz przed nami swoje cieniutkie nóżki – to co widzimy na co dzień to efekt chemii a w realu jesteś mało atrakcyjna… Lachowska I. - nadal używasz swojego VW POLO do śledzenia mnie po mieście(gdzie ja tam i ty…). Wiem, że mnie namierzasz i podglądasz. Przynosiłaś do mnie na biurko kartkę z listą obecności na imprezie bo chciałaś mnie upić w nocy i zrobić swoim pomiotłem. Garbacz B. - dlaczego przynosisz do mnie karteczki z książkami. Chcesz mi podsuwać jakieś treści, wywołać efekt wdzięczności? Pewnie jesteś 100% jehówką.

Gość gość
Co ćpasz? Chociaż to pewnie choroba

Gość rret3434
@Co ćpasz? Chociaż to pewnie choroba A czemu tak myślisz?

Gość gość
A takie myśli mnie naszły po przeczytaniu twojego tematu. Napisany jest jakby ktoś z problemami psychicznymi lub pod wpływem narkotyków był. Albo tak niezręcznie ci wyszedł ;)

Gość sdfs324243
@A takie myśli mnie naszły po przeczytaniu twojego tematu. Napisany jest jakby ktoś z problemami psychicznymi lub pod wpływem narkotyków był. Albo tak niezręcznie ci wyszedł Uzasadnij to?

Gość gość
Czyli to nie niezręczność :D