Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Empatyczny_egoista

Uważam, że zasługuję na więcej !

Polecane posty

Gość Empatyczny_egoista

Zacznę od tego, że wiem, że jestem egoistą, ale egoiści są szczęśliwi w życiu. A teraz do meritum. Jestem w związku od 4 lat, mieszkamy razem, ja 32, ona 30. Jak się poznaliśmy, te 4 lata temu, oboje bylśmy w jakiś dołkach, na zakrętach życiowych, tacy nijacy, idealnie na siebie trafiliśmy. Jednak ja nic już nie czuję do niej. Ona mnie nawet nie pociąga fizycznie, z drugiej strony jest mi przykro, że jestem takim chamem. Jednak przez 4 lata wiele się zmieniło, ja się zmieniłem wizualnie, dużo ćwiczyłem, dbałem o siebie, zmieniłem garderobę, osiągnąłem świetne zarobki, znalazłem pasję, zainteresowania... Często kobiety same mnie podrywają, interesują się mną, czekają tylko, aż "zwolni się miejsce" i to piękne kobiety z klasą. Wiem, że to nie wporządku, ale mam ochote odejśc od mojej kobiety, bo uważam, najzwyczajniej w świecie ,że stać mnie na więcej. Niestety. Chciałbym załozyć rodzine, ona też. A czas ucieka. Co robić? Ratować to? Iść do psychologa? Z nią juz rozmawiałem, był płacz, krzyk, ale zostałem, dałem nam szansę, to jednak nie wiele zmieniło. Może jakiś terapeuta dla par? Zawsze gardziłem typkami, którzy tak egositycznie podchodzą do życia i krzywdzą kobiety, które im tyle dały...A teraz sam tak mam ochotę zrobić. Prosze o krytykę, tylko ona może mi pomóc.

Gość gość
Faktycznie idz do biura pracy. Wiosna sie zbliza i potrzebni sa ludzie bez wyksztalcenia ale z fantazja!

Gość gość
wspolczuje dylematu, ona Ciebie kocha?

Gość gość
Człowiek nie urodził się po to żeby uszczęsliwiać innych. Nie mowie, że to rownoznaczne z tym, żeby iść po trupach do celu, ale trzeba iść najlepszą dla siebie ścieżką i mieć życiowego partnera, który będzie nam w tej drodze towarzyszył, a nie takiego którego trzeba nieść na plecach. 4 lata temu byłes innym człowiekiem, wasze drogi się rozminęły i tyle. Chcesz zakładać rodzinę z kobietą której nie kochasz, tylko dlatego żeby nie było jej przykro? Wez sie ogarnij, znajdz swojej jaja i podejmij męską decyzję, nie zabieraj jej wiecej czasu i szansy na ułożenie sobie zycia. Tylko zawsze jest ryzyko, że te piękne kobiety z klasą nie dadzą ci szczescia takiego jak twoja aktualna niedojda. Raczej jednak dopoki nie sprobujesz to sie nie przekonasz

Gość gość
Jaja to sa na wielkanoc! Ja mam JADRA!!!! Nabuzowane i pelne spermy! Wiecej szacunku, ludzie Pracuje i dobrze zarabiam, to wymagam!

Gość Empatyczny_egoista
gość dziś Masz rację, ale cały czas pojawia się okoliczność, która nie sprzyja, teraz pomyśłałem, że przecież idą walentynki i to będzie bardzo smutne, więc może poczekam jeszcze z 3 tygodnie... Jestem jakiś zagubiony. Na co dzień, w pracy jestem dość pewną siebie i konkretną osobą, a tutaj mam jakies rozterki i dylematy...

Gość gość
idiota... pewnie, lepiej zostaw ją po walentynkach, to wszytko zmieni.. szanuj nie tylko swoj czas, ale i JEJ, niech ona tez ma szanse ulozyc zycie z kims, kto ja pokocha, a nie marnuje tylko czas z kolesiem, ktory tylko patrzy, jak zrobic skok w bok... i tak- zostaw ją jak najszybciej, tak bedzie najlepiej dla was obojga. jak bedzie ryczec- nie daj sie, w koncu sama zrozumie, ze wasz zwiazek nie ma przyszlosci.

Gość gość
Ladne kobiety nie nadaja sie do zakladania rodziny. Znam to z doswiadczenia

Gość gość
rzuć ją w walentynki to najlepszy dzień na to, ona się nie nadaje dla ciebie, daj się poderwać innej :) tyle

Gość gość
Zostaw ja teraz niż po ślubie. Nie da się nikogo zmusić do niczego a samego siebie już w ogóle.

Gość gość
Darmowe konto bankowe BGŻ BNP Paribas http://e-m2m.pl/5a6dd5797a4df 0 zł za prowadzenie konta 0 zł za kartę debetową 0 zł za wypłaty z bankomatów BGŻ i Planet Casch Do 400 zł zwrotu rocznie na konto.