Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bicu

Chciałbym poznać starszą kobietę ale chodzi o coś zupełnie innego

Polecane posty

Gość Bicu

niż sobie teraz myślicie. Kobieta dojrzała bardziej by do mnie pasowała charakterologicznie i jestem przekonany że znajomość byłaby poważniejsza i na wyższym emocjonalnie jak i w każdym innym poziomie.Lubię konwersować z kobietami, które wiedzą czego chcą i są stałe w nastroju i uczuciach.Są poważne, a zarazem zmysłowe, inteligentne i z poczuciem humoru. No i nie narzekają chyba na dywanik! https://m.imgur.com/a/JpWoC https://imgur.com/O0duFMp

Gość gość
Dlaczego sama emotka nie wchodzi?

Gość gość
Z tekstem tez nie? " :)" to powinno być:)

Gość gość
ile masz lat i o ile starszej kobiecie mówisz?

Gość Bicu
Przed trzydziestką.Moja filozofia życiowa jest taka, że jeśli ludzie są dopasowani charakterologicznie/emocjonalnie to np. wiek nie jest taki ważny, a wręcz uważam że 10-15 lat starsze kobiety są do mnie bardziej dopasowane.No i jest pewna granica gdzie różnica jest jednak zbyt duża, jeśli jest mowa o relacjach kobieta- mezczyzna i głębszej przyjaźni, mam na myśli ekstremalne różnice wieku.Mimo że jestem otwarty, to muszę być także racjonalny.:)

Gość Bicu
Lubię też jak kobieta ma kilka- kilkanaście kilogramów więcej, może nie kilkadziesiąt ale jeśli ma tu i tam więcej to nie mam nic przeciwko.A jak jest chudsza to też nie ma tragedii. Piszę to, bo jeśli jesteś fajną osóbką i chciałabyś popisać to nie ma co się zastanawiać... Mój email : 43cmwbicepsie@gmail.com (tylko proszę nie sugerować się tymi parametrami)

Gość gość
15 lat różnicy to dużo

Gość gość
czy sam też masz za dużo kilogramów, czy po prostu taki fetysz?

Gość gość
14.31 łaskawy jesteś;) skads znam taka łaskawość ale faceta po 50;)

Gość gość
przystojny jesteś?

Gość Bicu
14:37 Jeśli pewne rzeczy się synchronizują to nie ma to znaczenia. 14:41 mam tyle kilogramów ile widać na zdjęciach. 14:41 to nie łaskawość tylko gust i preferencje 14:44 nie jestem i nie szukam sponsorki. Ale kobiety jak mnie widzą to nie uciekają więc chyba nie jest tak źle...

Gość gość
To naprawdę ty jesteś:) I anonsujesz sie:p nie pasuje to do ciebie

Gość Bicu
Nie anonsuje, chciałbym poznać fajną kobietkę i tyle. Wiecznie młody nie będę, wiecznie samotny wierzę że też nie.Mam coś do stracenia? Nie sądzę...

Gość 20 i 20
twoj tors bicu jest jest męski i imponujący ale to zdjęcie bicepsa dyskwalifikuje i szufladkuje cię jako płytkiego samca który chce rozładować swoje fizyczne potrzeby które są nietypowo ulokowane. nie twierdzę, że nie znajdziesz jakiejś znudzonej mamuśki która nie poleci na ten twój bic, myślę sobie jednocześnie że prócz tego bica nie masz nic więcej dojrzałej kobiecie do zaoferowania. może tylko jakieś kilkuletnie poczucie lepszości nad koleżankami że buja się po mieście z młodym ogierem który i tak w końcu się nią znudzi jak bardziej sflaczeje. :)

Gość gość
Znam takiego poetę który oblepia swój profil fb selfiami z wytatuowanymi tłustymi bicami wciągając przy tym żałośnie brzuch a nóżki ma jak meksykański kurczak...i tak lecą na niego same wypłowiałe lwice po 50 więc kto wie...może ci się fartnie ;)

Gość gość
14.58 nic nie tracisz, masz rację, trzeba wykorzystywać czas i nie bać się żyć jak się chce dzisiaj, dla siebie, a nie pod innych widzimisię.

Gość gość
Czyli jak autor ma 50+ tojego wybranka 60+ sam napisał ze 10-15lat. Starsza

Gość gość
czy jak mam 34 lata to jestem od Ciebie starsza? czy jeszcze starszych szukasz?

Gość Bicu
14:59 No dobra, może to wklejanie zdjęć jest niedojrzałe, ale przynajmniej mamy jasność- jak kogoś to brzydzi to może nie tracić czasu;) Nie szukam matki, tak dobrze wiesz co ja oferuję autorko tego postu,że uważasz że znasz mnie lepiej niż ja sam ? Nie chcę patrzeć na to w ten sposób co kto oferuje, bo czułbym się jak na targowisku.Liczy się porozumienie, dobra wola i uczucie.Moze idealizuje ale trudno....

Gość Bicu
15:58 To nie jest żaden casting, tutaj nie ma żadnych warunków, że musisz mieć dokładnie tyle i tyle.Pisałem już wcześniej o co mi chodzi. Spokojnie, ja tylko chciałem luźno popisać z kimś....

Gość gość
Mam 36 lat. Chętnie bym pogłaskala twój dywanik. Kręci mnie. Tylko szkoda że mam męża

Gość gość
Kurcze klate masz zarabista, eh nie wydepilowany gogus a facet z krwi i kosci. Gdybym byla starsza....ale tylko 32:)

Gość Bicu
16:31 Dziękuję, no trudno. 16:32 Już pisałem, że w tym wszystkim nie chodzi mi o określony wiek.A i tak jesteś starsza chociaż na pewno nie stara ;)

Gość gość
O dziekuje - niestara:). Bo nie jeden juz mnie za taka uważa:). Tylko ja wole brunetow a Twoja klata pokazuje co innego:)

Gość Bicu
Właśnie pod światło wydają się jaśniejsze ale jednak są ciemne, jak i zarost. Ale na głowie mam ciemny blond/jasny brąz więc rzeczywiście nie jestem brunetem.

Gość gość
Kusisz, kusisz coraz bardziej. Skad jestes?

Gość gość
Ja z Malo:)