Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olivia271088

CZY TEN ZWIĄZEK MA SZANSE ??

Polecane posty

Gość Olivia271088

Witam, jestem tu nowa. Nie pisałam nigdy na takiej stronie, ale mam problem i straszny mętlik w głowie. Zatem zacznę od tego, żE od dawna czuję się samotna i mam napady depresji. Poznałam mojego aktualnego chłopaka, Z którym jestem od 7 miesięcy. Kocham go ale często jestem przez niego smutna. Bardzo dużo pije praktycznie codziennie z kolegami, ciągle z nimi pisze i spędza z nimi więcej czasu niż ze mną. Aktualnie pojechał na ferie zimowe z kolegami... nawet nie zapytał czy chciałabym jechać albo czy się zgadzam. Po prostu mnie zostawił tu samą. Teraz mało pisze, nie dzwoni, czuję się olana. Dużo tam pije, a mi robi awanturę o kilka papierów na imprezie. Smutno mi on chce tylko miłości fizycznej w naszym związku, ale nigdy nie uprawilismy seksu bo ustaliliśmy żE to dopiero o ślubie. Czuje żE go tracę i ze koledzy SĄ na 1 miejscu. Kocham go najbradziej na świece ale nie wiem czy to wszystko ma sens... Co mam zrobić ? Proszę o pomoc. Dodam żE mam 18 lat a on 25

Gość gość
To się posypie tak samo jak u mnie , u mnie wybrał kolegów a mnie zostawił , ja też z moim nie uprawialam seksu a on chciał , myślę że jemu to też dokucza , takie ryzyko brania sobie starszego faceta

Gość gość
Nie ten związek nie ma szans ,ty jesteś cicha ,anemiczna ,depresyjna a on ma dużo energii i chce się wyszwlec z kolegami , ps on ciebie nawet nie uwzględnia w swoich planach ,daj sobie spokój

Gość gość
Myślę że on w jakiś sposób ma cię niestety dosyć , faceci w tych czasach mają mietkie faje i zamiast coś ratować sami prowadzą do ostatecznego zniszczenia zwiazku, lada dzień cię zostawi ,ale się nie łam ,tacy są teraz faceci ,wydmuszki zamiast jąder , kutong zamiast mózgu , masz prawo nie chcieć seksu w tak młodym wieku jeszcze z depresją , nie przepraszaj świata za to że masz zasady

Gość gość
Podsumowujac twoja wypowiedz: facet chla, woli kolegow od ciebie, nie liczy sie z twoim zdaniem ani twoim komfortem psychicznym i chce odciebie wylacznie seksu. Na litosc boska, za co dokladnie kochasz kogos takiego? Masz chyba niskie poczucie wlasnej wartosci. Kopnij go w cztery litery i znajdz kogos, kto bedzie cie traktowal z szacunkiem, miloscia i bedzie zainteresowany toba a nie jedynie seksem. Nie rozumiem dlaczego w ogole rozwazasz czy zwiazek ma szanse? To nie jest zwiazek, tylko wykorzystywanie ciebie.

Gość gość
Jest starszy i cię wziął pod nogę ,taka prawda ,a ty młoda naiwna i myślisz że to norma ,jesteście 7 miesięcy razem a on nawet cię nie zapytał czy chcesz jechać z nimi ,chyba że się bał że jego koledzy cię zjedzą bo taka ładna jesteś

Gość gość
19.08 dokładnie. On nie jest zakochany w Tobie, jedynie Cie wykorzystuje. Pewnie Nie wziął Cie na ferie bo po co, będzie pukal chętne panienki i chlal z kolegami którzy są dla niego najważniejsi, bylabys zbednym balastem dla niego. Obudz sie dziewczyno!

Gość gość
Dzisiejszy świat należy do egoistow , jesteś młoda i naiwna , przykro mi że już zderzylas się z realiami

Gość gość
Dam Ci dobrą radę. Jak wróci z tych swoich ferii, rzuć go. On najwyraźniej jest z Tobą, bo liczy, że dasz mu się zaliczyć. Przykro mi, ale on ma 25 lat i jest bardziej niedojrzały niż nie jeden 18-latek. Nie warto. Zapamiętaj sobie dziewczyno, że od mężczyzny wymaga się szacunku. On Ciebie nie szanuje, nie liczy się z Twoim zdaniem, dobija Cię swoim zachowaniem, bawi się z kolegami, pije za dużo, nie interesuje się Tobą... tragedia z takim chłopem. Mężczyzna powinien dawać wsparcie, okazywać szacunek, opiekować się, podnosić na duchu, pomagać we wszystkim, pozwolić Ci uwierzyć w siebie, być przy Tobie, a nie przy kolegach! To z nim jest problem. Nie jest Ciebie wart. Będzie Ci lepiej bez takiego pokraki... Trzymaj się ciepło :)

Gość gość
21.49 dokaldnie! Przejrzyj na oczy dziewczyno bo naiwna jesteś...