Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pączuś1221

Dieta 200 400 600 800 kto dolaczy...

Polecane posty

Gość Pączuś1221

Hej poszukiwane osoby do wspolnego odchudzania Mam 28 lat i 91 kg zywej wagi czas podjac wyzwanie izgubic nadmiar Mon cel to - 20 kg Dieta 200 400 600 800 Dolaczy ktos? W grupie razniej

Gość gość
Do diety należy podejść racjonalnie. Na glodówce wytrzymasz tydzień a potem rzucisz się na jedzenie. Taka pseudo dieta zrobisz sobie tylko krzywdę.

Gość Pączuś1221
Mysle ze kazdy jest odpowiedzialny za siebie samego Wiem co masz na mysli sama dietetyke mialam na studiach aczkolwiek jesli jest sie tak malo zawzieta osoba jak ja potrzebne sa szybkie efekty aby motywowaly tak wiec dziekuje za opinie ale ten jesden raz sprobuje czegos bardziej drastycznego

Gość Pączuś1221
Fajna reklama Poza tym zielona kawa to sciema

Gość gość
Oczywiście rób jak uważasz. Człowiek najlepiej się uczy na własnych błędach ;)

Gość gość
To jaka w koncu ta dieta- 200, 400, 600 czy 800? Puknij sie w glowe.

Gość gość
Pewnie najpierw 200 kcal i co jakiś czas się zwiększa. Nie słyszałam o takiej diecie ale na logikę ma to tak wyglądać. Co i tak jest bezsensowne; )

Gość gość444444
ja proponuję odzwyczaić się od żarcia efekt murowany i w trumnie 20kg mniej

Żadne diety nie działają. Najważniejsze jest zdrowe odżywianie, zmiana trybu życia i włączenie jakiejkolwiek aktywności fizycznej. Najważniejsza jest również samo motywacja i zaparcie w działaniu. Zawsze chętnie w tym pomogę mrs.prowitamina@gmail.com

Gość gość
Hej dziewczyny (i chłopaki? oczko.gif SAM SCHUDŁEM 40kg!!! (da się!) i chyba przetestowałam każdą dietę ;D Z doświadczenia wiem, że aby fajnie schudnąć dieta musi stać się raczej stylem życia, bo wtedy się do tego nie zmuszamy tylko to jakoś tak łatwiej przychodzi. Jest mega dużo rzeczy o których można by napisać, ale odsyłam tylko do tej strony https://www.fitczaja.pl/blog bo tam już jest pierwszy bardzo ważny artykuł na temat właśnie trzech pojęć, które na pierwszy rzut oka są takie same, ale NIE MOŻEMY między nimi postawić znaku równości czyli: • zdrowe jedzenie • utrata wagi • utrata tkanki tłuszczowej. Polecam ;]