Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kisielkokidffh

Czy masaż piersi może je trochę ''unieść''?

Polecane posty

Gość gość
A czemu pytasz?

Gość gość
Wątpię że cokolwiek jest w stanie unieść cycki.. Oczywiście oprócz interwencji chirurga.

Gość gość
Dziecko jesteś?

Gość gość
To przestań tak pisać jakbyś z wywalonymi cyckami miała zamiar paradować

Gość gość
a może ona chce np na plaży eksponować

Gość gość
Jeśli będziesz długo karmić piersią to ci opadną i sflaczeją, przy pierwszej ciąży dziecko było w inkubatorze i nie karmiłam praktycznie wcale, piersi lepsze niż przed ciążą jedrne, i pół rozmiaru większe a za rok drugie dziecko karmiłam kilka miesięcy i sutki patrzą teraz w dół :(

Gość gość
Mammografia uaktywnia raka! Nam ginekolog zalecił masowanie piersi po okresie unika sie raka i stają sie jedrniejsze i większe. Nam bo nie jestem zacofana jak inne Polki i nie wstydzę się męża podczas badań cipki. Bo z mężem mam intymność a nie z obcym facetem ginekologiem. Mąż wspierał porody bo po CC sa czesto powikłania zdrowotne. Mam prawo do obecnosci meza nawet w szpitalu podczas badań czy zabiegów zawsze decyduje pacjent nie zboczony ginekolog bo tacy tylko wypraszają osobe bliską. Bez męża można mieć i takie badanie. ..Ginekolog zgwałcił pacjentkę? Kobiety ostrzegały się przed nim w internecie Małgorzata Moczulska 19.02.201