Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Radio samiec powraca

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Marek kiedyś uprawiał seks z mężczyzną ... Stąd jego odtrącenie do kobiet a to potwierdzone?

Gość gość
Skąd ten hejt w stosunku do Marka Kotońskiego? Przecież facet ma rację! O tym samym mówi min. prof. Starowicz, czy chociażby Robin Baker w legendarnej " Wojny Plemników". Nie jestem w stanie zrozumieć,ludzi, którzy robią wszystko, aby Kotońskiego zniszczyć. Facet jest ciężko chory, nie może normalnie pracować, a napisał kilka niezłych książek i z ich sprzedaży żyje! To naprawdę może komuś przeszkadzać?

Gość gość
To zaden hejt, to jeden pajac z częstochowy, stalker i jego multikonta. Co chwile Kafeteria kasuje temat to on zakłada nowy hehehe. Ale najnowsza audycja wiele wyjaśnia - https://vimeo.com/253322098 :D

Gość gość
Sławek gdzie twój blog parówo? haha przegrałeś ;) stary a głupi

Gość Oskar 55
Pojecia nie mam o co chodzi z Kotońskim jak chce robić to co robi i ma widownie to w czym problem ?? A Ty Gość weż zrób podobny kanał i nadawaj jakie to kobiety są dobre a nie obrabiasz plecy na forum {LESZCZ}

Gość gość
Ale lecą na Kotonskiego pewnie musi byc wyjatkowo dobrym czlowiekiem, widac to po stylu przeciwników.

Gość Monia S

Zobaczcie! Marek Kotoński aka Radio Samiec obraża kobiety nazywając je od najgorszych! Od szmat, bakterii, loch, ciasnych świń, itd.
https://www.youtube.com/watch?v=EbRrQ8_MNww

zgłaszajcie jego kanał, zaznaczając pod tą audycją "mowa nienawiści", kliając zgłoś! On obraża kobiety i feministki nazywając je od bakterii! Inne jego filmy też zgłaszajcie! 

Gość Starsze panie

Hahaha tak to jest wytłumaczenie jakim płytkodupcem trzeba być żeby mieć guru ruuchacza który sam sobie zaprzecza, koleś zaraz zapyta jak to co to? Wedle jego teorii musisz być bogaty , przypakowany najlepiej chata z basem i masz tyle lasek że aż cie pitol boli bo nie nadażasz z laskami- a w realu twój bożyszcze który beka jak owca na podhalu  mieszka u starszej pani która przygarnęła go do domu bo pewnie by spał pod mostem nie chce wiedzieć jak sie musi odpłacać za ten dach nad głową haha o tym że urodą nie grzeszy to też pewnie zauważyłeś ? Gębę ma nie symetryczną , jak myślisz jak podjedzie do laski tym swoim starym sztruclem to ile lasek na niego poleci? O tym bekaniu pierdzeniu sraczce nie wspomne bo chyba jako fan przejrzałeś jego videoteke???? A teraz dam ci rade sugeruj sie tym ćwokiem a bedziesz ruchaczem starszych pań jak twój idol Brawo samce z.a.j.e.b.i.s.t.y  wasz guru ale starsze panie tez tacy jak wy muszą zaspokajać !

Gość Wstyd

Jaki problem jest z Markiem pyta jedna z drugą ? Jesteś kobietą czy świnią do rozrodu ? Czytałaś jego treści czy obejrzałaś jeden film który ci się spodobał? Lubisz być traktowana jak kawał mięcha do wyruch.nia? Ja nie lubie i dlatego potępiam tego ...a dziwie się że ten typ jest jeszcze na wolności powiesz mi o wolności słowa? Tak jest ale nie polega ona na upodleniu kobiety i sprowadzaniu jej do poziomu kawałka mięsa służącego uciesze „ samca” proponuje aby jedna z druga zapoznały sie z treścia na braciasamcy.pl na yt to wtedy porozmawiamy 

Gość Kasakasa

Jak czytam te bzdury baranów którzy usilnie próbują wynieść go na piedestały to tak sobie myśle co jest z wami nie tak ? Napisał książki no to nie lada wyczyn - przeczytałeś wszystkie?Piszesz że on się utrzymuje ze sprzedaży  tak takim baranom jak ty sprzedaje koszulki książki udziela rad jak być ruchaczem wszechczasów i robi na was kase ale nie zawiele bo nadal nasz polski tulipanek mieszka u starszej „kolezanki” tak kończą takie typy , na youtubie spuścili mu intelektualne manto a on co zrobił? Postraszył pozwami? Wiesz dlaczego?Bo on nie ma żadnych jaj co zresztą widać gdzie i z kim mieszka. Jak to fajnie brzmi że kiedyś był takim r.u.c.h.a.c.z.e.m pewnie tak na takiej wyspie o nazwie fantazja. Mam tą wizję jak guru mareczek wsiada do swojego rozpadającego auta i wyrywa najlepsze laski na mieście ? Ja jako facet nie mogę go słuchać bo aż mnie ręka swędzi a co dopiero jakaś laska. Bardzo chętnym pie.r.d.o.l.eniem tego typa jest co? Jestem chory , teraz to już naprawde gorzej ze mną i jojczenie pod publike bo już nie ma sie czym bronić . Ja jeszcze nigdy sie nie żaliłem nikomu że choruje -a on u takich baranow wzbudza litość a oto wasz guru w pełnej okazałości który mieszka ze starsza „panią” ale mnie to nie dziwi bo rodzina się go pewnie wyparła.Gratuluje brawo szacun dla poziomu jaki reprezentujecie cepy !

Gość Monia S.

Zobaczcie! Marek Kotoński aka Radio Samiec obraża kobiety nazywając je od najgorszych! Od szmat, bakterii, loch, ciasnych świń,
itd.
https://www.youtube.com/watch?v=EbRrQ8_MNww

zgłaszajcie jego kanał, zaznaczając pod tą audycją "mowa nienawiści", kliając zgłoś! On obraża kobiety i feministki nazywając je
od bakterii! Inne jego filmy też zgłaszajcie!