Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pochwa rozciąga się z wiekiem?

Polecane posty

Gość gość

Zadam krótko pytanie, bo zaspamowali mi poprzedni temat i nie chce mi się pisać tego jeszcze raz. Mam 23 lata, penisa 14,8 cm długości i 12,1 cm obwodu. Od dawna mam kompleks bo czytałem różne fora, m.in. to. Czy kiedy znajdę dopasowaną kobietę to po jakimś czasie, bądź porodzie będzie jej mało? Bo nie wiem czy jest sens kogoś szukać.

Gość gość
Jak nie będę w stanie zaspokoić kobiety to to nie ma sensu.

Gość gość
Nie, chcę wiedzieć. Nie szukam kobiety na 1 raz tylko na całe życie i nie wiem czy jest sens.

Boisz się że cię wyśmieje że masz takiego a nie innego? Jak spotkasz ta swoją drugą połówkę to nie będzie patrzeć na rozmiar twojego przyrodzenia tylko jakim jesteś człowiekiem

Gość gość
Moja kobieta ma do mnie pasować, ma kochać seks, ma być jej ze mną dobrze. Żadnej akceptacji nie chcę tylko pełne dopasowanie wchodzi w grę. Mam jej się podobać łącznie z penisem, a nasz seks ma nie być "półpodniecający". Jeśli nie będę mógł w 100% jej zaspokoić, tzn. że powinna znaleźć innego. Bardziej chodzi mi o to, czy kobieta do której w 100% pasuję seksualnie, może za kilkanaście lat się "poluzować" tak, żebym nie mógł jej zaspokoić. Nie chodzi mi o orgazm łechtaczkowy tylko o wypełnienie pochwy zarówno na długość jak i szerokość.

Człowieku są tak różne pozycje sexualne że można każdą kobiete zaspokoić z takim penisem jak twój. Jest wielu facetów co maja większe problemy i nie żalą się tak jak ty. Weż przestań tak po prostu myśleć , bo to jest w twojej głowie że nie podolasz temu Ja juz ci więcej pomóc nie potrafię

Gość gość
Ja pytam o wypełnienie pochwy :)

Gość gość
Za te kilkanaście lat z luźna pochwa w pakiecie będzie twój średnio sprawny penis... Jesteś dziecinny dość. Pewnie naiwnie wierzysz że zaspokojenie kobiety zapewni Ci super związek... No tak nie ma.

Gość gość
Super związek zapewni mi miłość, czułość, troska o nią, opiekuńczość, wierność i dobry seks. Dlaczego nikt nie napisze tak lub nie? To proste pytanie przecież.

Gość gość
Bo większości kobiet nie urodziła kilkorga dzieci sposobem naturalnym więc skąd maja wiedzieć? Jesteś dziecinny naprawdę. Naczytales się głupot i masz kompleks z d**y. Matkę zapytaj albo babkę...

Gość gość
Ale kobiety które urodziły wiedzą.

Gość gość
Dziecinny byłbym gdybym uwierzył, że rozmiar nie ma znaczenia, a niezaspokojona kobieta będzie ze mną do śmierci.

Gość gość
Będzie dobrze do czasu jak jej większy nie zakołkuje potem już umarł w butach już było o tym

Gość gość
Może lepiej zapytaj jak już jakąś znajdziesz bo nie wiesz na kogo trafisz. To takiego pitolenie bez sensu. Jak się rozciąganie to dasz jej na laser i bedzie jak kiedyś. A teraz lepiej idź spać zamiast wymyślać problemy z... peezdy :D

Gość gość
Mam nadzieję że odpowie mi jakaś matka. Bez sensu rozwodzić się kiedy będą dzieci albo wychowywać je we wzajemnej nienawiści.

Gość gość
Niezaspokojenie rodzi frustrację/zdradę a frustracja/zdrada rodzi nienawiść.

Gość gość
Nie z wiekiem tylko od większych k***sów tak jest ja tak miałam mąż zaczął coś wspominać że jest lużniej to też mu powiedziałam że to z wiekiem ale ja wiem od czego doskonale i to tyle

Gość gość
Odpowie mi jakaś pani?

Gość gość
Pochwa dopasowuje się do rozmiarów k****a partnera Jeżeli Twoja luba będzie tylko z Tobą to będzie dopasowana do Ciebie. proste? Proste

Gość gość
09:25. Właśnie tak jest nazywają to pamięcią tak samo jest z o***tem podczas podniecenia rozwiera się do pewnej wielkości było już o tym kilka razy pisane

Gość gość
O co ty pytasz czy 80 letnia kobieta ma zwiotczałej ciało to odpowiedź brzmi niestety tak to cipka też do ciała należy

Gość gość
Nie pytam o 80-latkę a np. o 40-45-latkę.

Gość gość
Jestem w tym przedziale wiekowym. I tak jak wcześniej tak i teraz k***s mojego męża pasuje do mojej małej

Gość gość
Autor to chyba ten świr co niedawno zadawał pytania "co daje lepsze odczucia reka czy pochwa" ? Ten sam styl dociekliwosci i pisania. A więc zaczęło się na nowo.

Gość gość
Kobieta z małymi piersiami nie też może mieć dobrego seksu, tak?

Gość gość
Tacy duzi faceci, a tacy... Pamiętaj chopie- każdy miecz znajdzie swoją pochwę. Ma ona to do siebie, że się przystosuje. Rada 2- jeśli boisz się dużego otworu- to czego próbujesz tam wrócić? haha

Gość gość
gość dziś Dlaczego? Ja lubię takie piersi.