Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Lala700

Jakie studia wybrac ?

Polecane posty

Gość Lala700

Witam mam ogromny dylemat i naprawde nie wiem co robic moze ktos mi pomoze i nakieruje ,ktora opcja bedzie lepsza :) Mam zamiar od marca podjac studia w wsb opole i zastanawiam sie miedzy dwoma kierunkami pedagogika a zarzadzaniem . .oba kierunki w jakims stopniu mnie interesuja .Pedagogika ma ciekawe przedmioty nauczania i program studiow jest dosc interesujacy ,sadze ,ze nie mialabym wiekszych problemow z zaliczenirn tych studiow specj.pedagogika wczesnoszkolna z wychowaniem pszedszkolnym tylko jest problem czy po pedagogice znajde prace ? A jesli tak to jak z zarobkami bo w necie duzo o tym czytalam i wychodzi na to ,ze nauczyciele zarabiaja grosze zwlaszcza na poczatku .A nie chce stracic 5 lat zycia lub wiecej i zarabiac 2 tysiace oraz bac sie czy wgl znajde prace .Natomiast zarzadzanie wydaje misir ,ze po tym kierunku bylo by wiecej ofert pracy i chyba wiecej sie zarabia niz po pedaggogice ale nie jestem pewna :( Przedmioty wydaja sie spoko tylko martwie sie matematyka ? Czy ja zalicze bo od zawsze mialam z nia problemy a nie chce isc na studia i odrazu zrezygnowac z nich ,ze nie daje rady z nauka :( I mam pyt do osob studiujacych te dwa kierunki ,ktory z nich mozecie polecic z czystym sumieniem a ,ktory nie koniecznie ? Po ,ktorym latwiej znalezc prace i sa lepsze zarobki ? Oraz ,ktore studia sa ciekawsze ? Prosze o pomoc

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować