Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka jest poniewierana i niszczona przez swoją teściową

Polecane posty

Gość gość

Kobiety powiedzcie mi co ja mam zrobić tej suce? teściowej mojej córki! Teściowa czepia się mojej córki o wszystko, wypomina że nie pracuje. Gdyż ja uważam że moja córka nie musi pracować, ja np. nigdy nie pracowałam. Teściowanigdy nie chciała bawić mojej wnuczki, twierdząc że ma inne obowiązki na głowie. Jeszcze ostatnio moja córka powiedziała mojej teściowej prawda, nazwała ją dziw... to ta wywrzeszczała jej w twarz wiele więcej okropieństw. Poszlam d oniej a ta szmata jak sie nie zdenerwowala, chwycila mnie za gardlo i zaczela dusic. Po czym powiedziała że ja i moja córka jesteśmy zwykłymi zerami.

Gość gość
A kopa ci nie zasadziła w duuupę,bo ja bym tak zrobiła:):):) i twojej leniwej córci beznadziejne prowo na miarę twojego intelektu

Gość gość
Jeżeli to nie prowo, to wytargajcie teściową za kłaki i dajcie jej kopa w dupę.

Gość gość
Uwielbiam te zmyslone prowa :D

Gość gość
WYNAJMIJ KILKU RUSKICH NIECH WYPATROSZĄ SUUKE

Gość gość
"Gdyż ja uważam że moja córka nie musi pracować, ja np. nigdy nie pracowałam." i jestes z tego dumna?! Nie wyobrazam sobie, zeby nie pracowac, nie miec wlasnych pieniedzy na swoje wydatki. Mezowi kupowalas prezenty na urodziny? Z jego wlasnej wyplaty oczywiscie ;) moja mama pracowala od kiedy pamietam, na ¾ etatu, ale na rachunki bylo, wyplata ojca byla na pozostale potrzeby. Teraz ma 60 lat i dalej pracuje, bo nie chce jej sie siedziec w domu. Wygodne jestescie, jaka matka taka corka. Obie zerujecie na waszych mezach. I obie takie same: najpierw zaczynacie a potem placzecie, ze dostalyscie po mordzie.

Gość gość
Pomijajc ze to prowo to na kafe bycie utrzymanka to zyciowy sukces :)