Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bicu

Brzydzą mnie osoby, które uprawiają przelotny seks a was?

Polecane posty

Gość gość zza miedzy
A ja im zazdroszczę urody, pewności siebie, przebojowości, choć sam pewnie bym tak nie czynił, gdybym powyższe przymioty posiadał.

Gość gość
@gość dziś Dziwaczejemy przez to z roku na rok, no ale być może w tym szaleństwie jest metoda.

Gość gośćxaxa
Prowadzenie sie nie ma nic wspolnego z tymi cechami... ja jestem atrakcyjna, w granicach zdrowego rozsadku pewna siebie ale mam rowniez hamulce i nigdy bez milosci bym tego nie zrobila :) zreszta opisalam to w postach z godzin: 17:30, 17:42 i 18:01:)

Gość gość zza miedzy
Najwięcej na przelotny seks psioczą osoby, dla których jest to niedostępny rewir. Nie mają dylematu czy uprawiać, czy nie, bo nie uprawiają. Nie z powodu braku moralności, ale braku atrakcyjności w oczach płci przeciwnej.

Gość gość
@ gość zza miedzy dziś X A to też racja. Ja nie jestem atrakcyjny, do tego cholernie uparty, więc siłą rzeczy muszę być tzw. "porządny" :-D Hehe jak widzicie jestem szczery aż do bólu i cytując klasyka "wątpię by ktoś mógł przedstawić mnie w gorszym świetle niż sam siebie widzę" :-)

Gość gośćxaxa
Ja sobie wypraszam takie oceny, bo to calkowite bzdury. Kilkakrotnie mialam takie "propozycje" od facetow, ktore z zazenowaniem odrzucalam. Raz to bylo z facetem, z ktorym wiazalam plany i bylam nim zauroczona, jednak jemu zalezalo tylko na jednym. Kilku innych zupelnie z czapy skontaktowalo sie ze mna i pytali o to prosto z mostu. Odmawialam, bo to obrzydliwe. Takze mowienie, ze takie osoby nie maja powodzenia jest kompletna bzdura. Gdybym chciala, moglabym miec takich okazji mnostwo, i tym samym duze doswiadczenie w tych sprawach, ale nie chce i mam nadzieje, ze nie bede musiala sie spotykac wiecej z tymi wulgarnymi "ofertami". Miedzy innymi z tego wzgledu jestem bardzo zasadnicza w kontaktach z facetami :) i dobrze mi z tym :)

Gość gość
A mnie brzydką polscy konserwatyści. Najczęściej królowie podwójnych standardów.

Gość gość
@ gośćxaxa dziś No ale jak sama wcześniej pisałaś jesteś atrakcyjna więc szanse dlatego były. Nie ujmuję Twojej zasadniczości. Ja jestem naprawdę nieatrakcyjny więc szans nie było w zasadzie. Nie wiem jak bym się zachował w obliczu szansy. Pewnie też tak jak Ty ale bardziej przez mój upór raczej chyba niż moralność.

Gość gośćxaxa
18:31 wiem wiem, pisalam do tego zza miedzy :) masz w sumie wieksze szanse ode mnie, bo wystarczy, ze nabierzesz pewnosci siebie i poderwiesz jakas porzadna, szanujaca sie kobiete :) facet powinien byc troche ladniejszy od diabla, a pewnosc siebie dodaje uroku :) chyba ze poderwiesz dziewczyne, nie wiem, ile masz lat? Ja raczej nie poderwe nikogo, a na seks zwiazku czy latwym facecie w ogole mi nie zalezy.

Gość gość
@ gośćxaxa dziś Nie no, nie rób ze mnie kompletnego człowieka :-D Nie uważam bym miał jakiekolwiek szanse. Lat mam prawie cztery dychy. Ale dzięki za dobre słowo :-)

Gość gość
@ gośćxaxa dziś Nie no, robisz ze mnie kompletnego człowieka :-D Nie uważam bym miał jakiekolwiek szanse. Lat mam prawie cztery dychy, wiec już pora porządkować papierki raczej. Ale dzięki za dobre słowo :-)

Gość gośćxaxa
A naprawde z Twoim wygladem jest tak koszmarnie?:P moze nie jest tak zle, co Ci konkretnie nie pasuje?:)

Gość gość zza miedzy
gośćxaxa-> Moja Droga, próbuję wytłumaczyć, że moralność zaczyna się wtedy, kiedy masz wybór czy wdać się w przelotny seks czy nie. Jak nie masz wyboru, to nie znaczy, że jesteś taka moralna, tylko takia nieatrakcyjna. Oczywiście, doczytałem, że Ty reprezentujesz tę pierwszą, bardziej życiowo luksusową opcję.

Gość gość
Aleś Ty wredas gościu zza miedzy !!!!

Gość gość
@ gośćxaxa dziś Nie będziemy tu roztrząsać co mi dolega. Diabłem nie jestem, ale nie mieszczę się w ogólnie przyjętych normach. Nie sądzę by choć odrobinę atrakcyjna kobieta chciała mieć ze mną okoliczność.

Gość gośćxaxa
18:42 nie wiem, czego Ty gosciu zza miedzy nie rozumiesz. Ja mialam wybor i nie bedziesz na podstawie swoich domniemywan stwierdzal czy ktos jest atrakcyjny, czy nie. Ja siebie znam :)

Gość gość
gość zza miedzy dziś No nie jest to prawda. Ja raz sprobowalam przygodnego seksu z przystojnym facetem i nie bylo zle, ale nie mam zamiaru tego powtarzac. Nie mialam moralniaka, bo zrobilam to wlasciwie swiadomie, choc nie planowalam. Czulam sie wtedy zagubiona i bylam po prostu na etapie weryfikacji wlasnych przekonan. W dalszym ciagu uwazam, ze takie zachowania sa generalnie szkodliwe dla naszego spoleczenstwa, kultywuja plytkie relacje. Poza tym nie bylo w tym nic porywajacego. Ot, masturbacja czyjas osoba. A jeszcze co do argumentu, ze psiocza osoby, dla ktorych ten "rewir" jest niedostepny, to powiem tylko tyle, ze moge wyjsc na miasto i w 15 min poderwac kogos na jedna noc, tylko po co?

Gość gość zza miedzy
"No nie jest to prawda. Ja raz sprobowalam przygodnego seksu z przystojnym facetem...." Gdybyś chciała napisać coś na obalenie mojej tezy musiałabyś napisać, że spróbowałaś przygodnego seksu z nieatrakcyjnym, łysiejącym, niskim facetem z brzuszkiem....

Gość gość
gość zza miedzy dziś Jezu, jak ja uwielbiam rozmowy z kims, kto nie potrafi logicznie przetrawic kilku zdan :o Koniec dyskusji z mojej strony.

Gość gość
A mnie brzydzą laski które uprawiały sex

Gość gość
Pewnie jestes normalnym facetem :)

Gość gość
Jak można uprawiać sex z kimś kto wcześniej już to robił obrzydliwe nie ważne czy to robiła w związku czy bez związku dla mnie jest typową dupodajka bez szacunku do własnegp ciała.

Gość gość
Jak robila w zwiazku to jeszcze nie jest najgorzej, przeciez mogla kochac faceta i robic to z uczucia. Przypadkowy seks jest wstretny, obrzydliwy