Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ferie u teściowej jak przeżyć

Polecane posty

Gość gość

Zaczęły się ferie teściowa juz w święta zaproponowała byśmy do niej przyjechali. Mieszka w fajnej górskiej okolicy jest sporo atrakcji .Wczoraj zesmy przyjechali i jestem w szoku .Pokój dla nas nie wysprzatany zresztą reszta domu też nie lepiej.Wczoraj tyralam całe popołudnie żeby doprowadzić łazienkę salon i "nasz pokój do ładu. Dziś teściowa wyleciała z tekstem ze nie sprzątala bo przy dzieciach to bez sensu robota posprząta jak pojedziemy. Zrobiło mi się przykro jakby moje dzieci były nie wiem jakimi balaganiarzami.Gdy teściowa była u nas w święta to przygotowałam jej pokój żeby się u nas dobrze czuła a ona nas tak przyjęła

Gość gość
A nie pomyślałam że starszej osobie ciężko sprzątać

Gość gość
Teściowa ma 58 lat więc to nie jest przyczyną. My mamy w domu porządek wiec tez nie rozumiem skąd ten pomysł żeby posprzatac po naszym wyjeździe. Mi zrobiło się przykro ze potraktowała nas w ten sposób. Ja zawsze staram się żeby był błysk gdy przyjeżdżają goście. Młodszy syn raczkuje to po 3 h był czarny. Mężowi tez widać głupio

Gość gość
Może teściowa z natury jest bałaganiara a tekst ze posprząta po waszym wyjeździe to tylko tak żeby się usprawiedliwić.

Gość gość
Bo ty nie jesteś "gościem" tylko wredną synowa która muszą tolerować. Przydaje się do czegoś i posprzątaj.

Gość gość
Właśnie o to chodzi ze mam fajne relacje z teściowa i dlatego tak mnie to zabolało. Gdyby była złośliwa franca w życiu nie pojechałabym do niej na ferie.Mąż zaproponował żeby kolo czwartku zagadać ze chcemy pojechać do innej miejscowości na 2-3dni żeby jakiś zlecialo

Gość gość
może poczęty z murzynem :classic_cool:

Gość gość
Prowo w stylu "roszczeniowa synowa".

Gość gość
Za darmo jedzie sobie na ferie w góry i ma wymagania tak jak by zapłaciła 5000 za tydzień.

Gość gość
Zmarnowałas juz czas na ogarnięcia domu teściowej to teraz korzystaj na koniec tez trochę uprzadnij.A gdy teściowa znów was odwiedzi przyjmij ja normalnie tak jak żyjecie na co dzień - nie stawaj dla niej na rzesach