Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

synowa wydaje pieniądze mojego syna na drogą biżuterię

Polecane posty

Gość gość
Karz synowi sie rowiesc. A co cie obchodzi kto jakie ma studia. Moze najlepiej aby wszyyscy ludzie studiowali prawo.

Gość gość
Autorko, wychodzi z ciebie malosc, malostkowosc i zawisc. Co cie obchodzi na co ona wydaje SWOJE pieniadze. Skoro jest zona twojego syna, to pieniadze sa ICH, a nie twoje. Synowa moze je wydawac na co chce. Nie masz nic do powiedzenia w tej, to nie jest twoj biznes. Zajmij sie czyms pozytecznym, bo jestes na prostej drodze, zeby doprowadzic do rozwodu, a to bedzie kosztowalo twojego syna wiecej zdrowia niz kolczyki. Jak nie beda mieli pieniedzy, to kolczyki sprzedadza, a jak zniszczysz ich malzenstwo, to on zostanie sam, rozwodnik. Ogarnij sie babo.

Gość gość
Ktoś dziś nie ma co robić i bredzi o sukach synowych i takich też teściowych!!!Temat rzeka,budzi najgorsze emocje u gawiedzi!!!

Gość gość
Kobiety ktore sie beda wtracaly w malzenstwa wlasnych dzieci a niedajboze je rozbija BEDA POTEPIONE W PIEKLE. Tak powiedzial BOG. Mam doktorat z etyki.

Gość gość
Kurwa szkoda ze tesciowie z zieciami sie tak nie n*******laja ja tesciowe z synowymi a szkoda. Bylo by mordobicie box i te sprawy. Zawsze jakas by byla rozrywka i na co popatrzec. Dali by se po mordach faceci a potem i tak by poszli razem na piwo i wode. Ja sie lubie ze swoja tesciowa bo ma poczucie chumoru i pije z nia piwo jak moj maz nie widzi. Moja tesciowa to zlota kobieta. Dobrze ze ja nie mam takiej jak ty autorko.

Gość gość
Ja p*****le durne baby durne baby. Niedziwie sie czemu twoj maz byl alkoholikiem bo z toba nie wytrzymal.

Gość gość
A mi maz kupil droga pralke tesciowa ma mnie wrzeszczec zaczela to ja tez na nia zaczelam ze jej tesc tez kupil pralke drozsza od mojej. To bylo przed slubem naszym. A przy 6 dzieci jest pralka potrzebna. To nie dawne czasy ze dzieci chodzily brudne nawet do szkoly. Teraz opieka by zabrala do domu dziecka aby tylko plamke zobaczyla.

Gość gość
20:43 Dlaczego ma doprowadzić do rozwodu? Co ma jej zawiść do ich związku skoro oni się kochają? Chyba że chodzi Ci o to ze starą jątrząc na synową będzie w niej zaszczepiać złe emocje tak aby ci dwoje się tylko klocili.

Gość gość
A co stara ruro? Wolalabys żeby tobie synuś kupował? A nie pomylilas ty go aby z jakimś gachem? Sponsoringu ci się zachciewa? Męża juz miałaś i związek zmarnowalas wiec tylko sponsoring ci zostaje.

Gość gość
Jak najdalej od takiej teściowej!!

Gość gość
fakt ze marnuje kase, nie chodzi o opiekunke, bo kazda matka musi miec troche wolnosci ale o ta bizuterie.a jakie jest dziecko, spokojne czy dajace popalic?

Gość gość
Zawsze baba druguej babie zadrosccila swiecidelek itp. To nirmalne od wiekow.

Gość gość
coraz słabsze te prowokacje na kafe.

Gość gość
Pieniądze TWOJEGO SYNA? wiesz szmaciaro co to małżeństwo? W normalnym i niepatologicznym związku jest coś takiego jak wspólne środki (oprócz tego że każde z nich może mi też swoje konto). Zazdrosna kierva swoje małżeństwo rozwalila i chciałaby rozwalić tez związek syna bo ups..cos poszło nie tak. Synalek miał być chłopcem do nianczenia starej rury i robić za jej gacha przed ludźmi a tu ZONK :) to dlatego się miotasz kukło przeterminowana

Gość gość
Stara zazdrości i tyle

Gość baczenie miej
kobieto ODETNIJ PĘPOWINĘ daj im zyć własnym zyciem to są ICH pieniądze nie twojego syna jezeli chcesz wiedziec toksyczna mamo. Po ślubie wszystko jest wspólne jeżeli nie ma rozdzielności. To sa ICH kredyty, dzieci, zakupy i co tam jeszcze. Twój syn jest dorosły i sam o sobie decyduje nie jątrz i zajmij sie sobą.

Gość gość
Aż się we mnie gotuje jak słyszę takie troskliwe mamusie. Tak to jest jak się "mamuśki" wolą interesować życiem młodych niż swoim. Masz już dorosłego syna i widocznie taka żona mu odpowiada. Skoro nie narzeka to siedź cicho i odetnij w końcu pępowinę

Gość gość
Juz w tytule napisalas : "wydaje pieniadze MOJEGO SYNA". Zgadza sie, zona wydaje pieniadze zarobione przez jej meza / twojego syna. I nic tobie babo do tego, bo oni sa malzenstwem i robia ze swoimi pieniedzmi co chca. A ty uwazaj, bo zatrujesz sie wlasnym jadem i bedziesz musiala wydac troche TWOICH pieniedzy na odtrutke.

Gość gość
przez takie jak autorka w dobre związki wkradają sie niesnaski, a jak taka sciera ma umeiejetnosci manipulacyjne i jest bardzo przebiegla to moze tak obrzydzic zwiazek ze ma sie ochote odejsc. Nic to ze maz po mojej stronie jak slowa tej baby dzwiecza mi w uszach i chcac nie chcac jest obecna w naszym zyciu (kontakt z wnukiem) - z reka na sercu ja stwierdzam ze moja tesciowa sprawila ze moj zwiazek nie wydaje mi sie juz taki dobry jak kiedys - ona w kolko podkreslala cechy ktory ch ja nie mam a maz ma aby wpędzić mnie w myslenie że nie pasuję do tej rodziny. Teraz zaluje ze nie dalam jej wygrac i nie zostawilam jej syna. tej baby wolalabym sie pozbyc na zawsze nawet za cene milosci bo ona mnie wykancza...a maz niby nic ale doluje go to ze nie lubie jego matki i sam jest uwiklany w chory uklad zaborcza mamusia rozwódka+synowie

Gość gość
13:35 niestety wiem o czym mowisz.