Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plamienie

Polecane posty

Gość gość

Witam Czy ktoś może miał podobne objawy.Czy to może jakieś zaburzenia czy ciąża. Otóż nie dostałam miesiączki w tym miesiącu - styczeń. Pobolewał mnie brzuch i zawsze dostaje tak w granicach 17-25 w miesiącu. Od 17 stycznia miałam brązowy śluz/ plamienia na wkładce do 21 stycznia. I właśnie tego 21 stycznia wieczorem rozbolał mnie brzuch i poszłam do łazienki i na papierze ujrzałam trochę krwi żywo czerwonej jak przy miesiączce. Myślałam że to okres założyłam podpaskę lecz po godzinie ujrzałam że nie ma śladu krwi. Zdziwiłam się i pomyślałam ze to początki może i zaaplikowałam sobie tampon na noc. Lecz rano też nie było miesiączki tylko brązowy śluz ciemny. Trwał może jeszcze dwa dni i zginął. I do tej pory cicho sama już nie wiem. Czytałam że to mogło być krwawienie implatacyjne lecz czytałam opinie innych ludzi że może przybierać różne kolory. Wizytę do lekarza mam dopiero za tydzień ale martwie się zę mozę to być coś poważniejszego. Robiłam testy dwa i wychodziły negatywne 20 stycznia. Czy może za wcześnie. Dodam, że w grudniu w wigilie pękła nam prezerwatywa ale pod koniec miesiąca dostałam miesiączki lecz była na połowę mniejsza niż zawsze bardziej skąpa i się spoźniła.

Gość gość
Nie chce straszyc ale to moze byc ciaza pizamaciczna. Zrob hcg i jeszcze jeden test za kilka dni. U mnie wlasnie sie to tak objawialo takim plamieniem a potem krwawieniem