Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polkawUK

Mało pokarmu????

Polecane posty

Gość Eve uk
Zamiast bawarki dobry jest femaltiker. Można go kupić na Ebay jeśli nie masz jak ściągnąć z Polski. I polecam blog Hafija. Tutaj co najwyżej dostaniesz garść porad sprzed naszej ery tudzież jakieś mądrości ludowe bez żadnego sensu. Pozdrawiam również z uk

Gość gość
Jak masz pokarm to karm jak najwięcej, ja mam wklęsłe brodawki i cały czas mało pokarmu próbuje ściągać ale nie daje rady systematycznie bo co 2,3 godziny butelka karmienia dziecko ,może uda mi się piersią je karmić , w szpitalu dali mm bo nic nie leciało na początku i kapturki na brodawki się nie sprawdzały bo dziecko miało za mała buzie żeby je chwycić , nie zawsze odrazu da się karmić piersią, najgorzej że w szpitalu panował terror laktacyjny i na siłę kazali karmić piersią a nie zawsze da się odrazu , teraz dziecko ma prawie miesiąc i dopiero nakładki są dla niego oki może uda mi się jeszcze karmić teraz podaje to co uda się ściągnąć i mm

Gość polkawUK
dziewczyny, ale bez spin tutaj prosze ;) poczytałam troszke i zauwazylam, ze to tez mocno zalezy od pozycji, w jakiej sie karmi. czasami przez to lepiej moze ssac, czasami gorzej.

gość - skusiłaś mnie tą wizją urlopu z piwem bezalkoholowymw ręce na balkonie, chyba tez sie skusze w koncu :P zakupiłam wczoraj jak M siedział z maluchem w domu te herbatki hipp (jakas z anyżem), prolaktan saszetki (bananowe) i torbe warzyw i owoców, bede próbować wszystkiego. zobaczymy jak pójdzie, trzymajcie kciuki!

Gość gość
Powerade tez pomaga. Szczególnie niebieski. Chyba przez elektrolity

Gość gość
Ja kupowałam fematiker nie wiem czy to dokladna nazwa. Bylo do kupienia na jakichś aptekach internetowych. Mi pomoglo. W Pl jest troche tańsze no ale mus to mus