Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet jest zdolny do tego by dziewczynę w ciążę wrobić !!!

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio mam wrażenie że mój facet chce zarzucić na mnie sidła i wrócić mnie w dziecko !!!!!!! No takie mam wrażenie że zarzuca na mnie sieci i nie pozwoli mi więcej odejść , kiedyś byliśmy razem długo potem byłam zmuszona wyjechać od niego nie usłyszałam żebym została itp. ale od kiedy wróciłam i jesteśmy znowu razem i miłość płonie mam wrażenie że zarzuca ostatnio bardzo sprytnie na mnie sieci !!! Czy to u mężczyzny jest w ogóle możliwe ???????????

Gość gość
Tu autorka : mam wrażenie że chce mnie ostatnio wrócić w dziecko skutecznie bym już mu nie uciekła

Gość gość
Autorka: - wrócić - * - wrobić- wciąż wkrada mi się ten sam błąd

Gość gość
Tak obudzisz się rano a tu cyk dziecko koło ciebie leży, twoje dziecko.

Gość gość
Chyba wrobić w dziecko? Mnie tak zlapał :-(((

Gość gość
A slyszałyscie o antykoncepcji?

Gość gość
Tu autorka : ja miałam spiralę ale przez komplikacje musiałam przez zabieg ja usuwać po tym wszystkim dochodzę do siebie teraz a on mnie coś kręci że on chce delikatnie itp. że niby dlatego bez gumki , kiedyś zawsze je używał jak coś a teraz no czuje przez żeby że chce mnie tutaj przy sobie już zatrzymać i złapać mnie na dziecko ja jestem ogromnym sposobem to on wtedy działa ale coś czuje że kombinuje no chyba będę musiała to dostępu pozbawić , od kiedy wróciłam i jesteśmy z powrotem razem cały czas mam wrażenie że sidła na mnie skutecznie rzuca bym już została na zawsze jak on to mówi

Gość gość
Autorka - znowu wkradły mi się błędy przez ten głupi telefon

Gość gość
A słyszałaś coś o tabletkach antykoncepcyjnych? Jak ja nie cierpię takich bezmozgow z wytłumaczeniem na każdą sytuację i usprawiedliwianiem się spadam stąd

Gość gość
Autorka : hahaha tak się składa że tabletek nie mogę bo byłam ciężko chora na trzuske więc odpada dlatego była spiral a która trzeba było wyjąć przez zabieg bo komplikacje się stały

Gość gość
Mój mnie tak próbował wrobić 3 razy. Spił mnie, uprawialiśmy seks i zdjął gumkę - zaszłam w ciążę. Nie miałam pojęcia że w niej jestem przez kilka miesięcy, w efekcie poroniłam. Potem jeszcze dwa razy powtórzył manewr, kolejne dwa poronienia. Za drugim razem nosiłam meble na 3 piętro, nie wiedząc, że jestem w ciąży. Za trzecim zrzucałam węgiel. Już nie jesteśmy razem.

Gość gość
To ze chce miec dziecko to nie znaczy ze chce z toba byc.duzo facetow marzy o dziecku lub kilku ale zeby nie wiazac sie z ich matkami.to ponoc teraz trendy, byc singlem, miec dzieci ale oczywiscie minimum wysilku, pasuje tym o duzych dochodach i wysokim ego.dziecko jest nabytkiem typu auto.Wiem bo znam takich, nie mam bynajmniej na mysli rozwodnikow, tylko celowo robiacych sobie dzieci w trakcie krotkotrwalych zwiazkow z ustalona data zakonczenia

Gość gość
Gość 21:31 Autorka : Jejkus współczuję bardzo :( Ale z tym piciem to prawda on ostatnio dość często mnoe na mawia na alkohol w ostatnim czasie a wie jak szybko mnie zwala z nóg , on na nogach a ja już nie i wiadomo że potem seks jak ja nawet nie wiem jak do domu doszłam , dobra już wiem co zrobię

Gość gość
Gość 21:37 To mnie teraz przerazilas o nie już mu na to nie pozwolę o nie

Gość gość
Skoro nie uslyszalas zebys zostala to on tylko chce powielic swoje dna przy twojej pomocy.jakby cie kochal to by byla kolejnosc, slub, potem dziecko.a skoro chce tylko dziecka, to nie chce ciebie, bo w koncu mozna zjesc ciastko i miec ciastko

Gość gość
ales ty goopi

Gość gość
Jest zdolny. Mój twierdził że jest bezplodny nawet papiery od lekarza miał

Gość gość
Oczywiście że tak. To bardzo dobry sposób na uzależnienie kobiety. Bo przecież z dzieckiem już trudniej odejść, pracować itp. Wiele lat temu niektórzy w ten sposób unikali wojska( kiedyś służba wojskowa byłam obowiązkiem) , wpadka ,szybki ślub i on jako jedyny pracujący na rodzinę odroczenie. Dodam że najczęściej te dziewczyny nie pracowały albo dopiero kończyły szkole! Miłość kończyła się z chwilą załatwienia sprawy.