Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Po prostu szukam rady

Mam Problem z moim wygladem pomocy

Polecane posty

Gość Po prostu szukam rady

Mam 34 lata, jestem z kims na kim mi zalezy, mieszkamy razem. Moj problem poniewaz moj facet lubi seksowne kobiety, w sensie ze np jego kolezanka jest seksowna, ma seksowne cialo, ubiera sie seksownie. Ja wstaje o 5.30 rano do pracy, jestem w domu o 7 , 8 wieczor (dojazdy po 2 godziny). Jestem padnieta. W mojej pracy ubieram sie w spodnie, wygodnie. nie mam czasu na makijaz po pracy bo biegne na autobus. Nie mam czasu tez na seksowne ubranie, czy na seksowne majtki czy stringi bo duzo razy kucam i stringi mi sie wzynaja i nie czuje sie dobrze. , bo musze najpierw dobiec 2 km do przystanku potem autobus i tramwaj . Poprosze o rade jak byc seksowna po pracy tak by moj facet przestal dawac mi rady na przykladzie jego kolezanki., Z gory dziekuje. Prosze o powazne rady, bo nie wiem jak z tej sytuacji wybrnac.

Gość po prostu szukam rady
ogolnie to nie maluje sie do pracy bo wszystko splywa. pracuje w przedszkolu i dzieciaki sa bardzo aktywne. czy pochlapia czy pobrudza. ....wiadomo jak jest

no i oprocz tego nie lubie sie malowac. to tez jest powod. maluje sie jak wychodzimy gdzies a tak to nie

Gość gość
Wiesz facet nie może wymagać byś zawsze wyglądała seksownie. Możesz dla niego ubrać coś ekstra np w weekend kiedy nie idziesz do pracy albo chodzić spać w seksownej piżamie i tym jakoś mu zrekompensować. Mój uważa, że getry są seksi, bo są obcisłe i nogi się ładnie prezentują i pupa inaczej, a dla mnie bomba, bo są mega wygodne. Polecam! Poza tym nie tylko stringi są seksi. Mogą być zwykłe majtki. Wystarczy trochę koronki, kokardeczek i od razu lepiej i wygodnie :)

dzieki. ja wlasnie nie mam pidzamy, bo wszystkie ciuchy co mialam to zostawilam w kraju. tu to tak bardziej praktycznie jesli wiesz o co chodzi. zimno mi wiec spie w bluzie czasami i w getrach tez.

o tej seksi pidzamie to moze byc cos. czy moglabys mi podac jakis przyklad? ma byc czerwona?jak to ma wygladac? w formie sukienki?czy spodenek?

Gość gość
To zależy co się podoba Twojemu facetowi. Zawsze możecie się razem udać na zakupy. Albo poproś go, by Ci taki ciuszek kupił. Mój facet woli czarny kolor i ma bzika na punkcie kokardek, ale Twój może mieć inaczej. Zapytaj. Porozmawiaj z nim. Zawsze możesz też sprawić sobie ekstra bieliznę (jeśli nie brakuje Ci odwagi) i zaprezentować się mu w któryś wieczór. Niech wie jaką ma seksowną kobietę w domu!

Gość gość
zdecydowanie zmien faaceta raz że Ci to nie służy a dwa ze to d**ek

Gość gość
No niestety ale obawiam się, ze cokolwiek zrobisz to i tak mu nie dogodzisz. Może jednak lepiej pozostać sobą ? Ale skoro Ci zależy to próbuj. Z makijażem to ewentualnie pomyśl o permanentnym. Jak wracasz z pracy to szybki prysznic i jakiś seksowny strój domowy a nie porozciągane dresy. Taki mały wstęp przed wieczorem. Może leginsy jak masz zgrabny tyłeczek i jakiś sweterek co to w nim ramie opada i jakaś koronkę odkrywa, jak ciepło to może przykrótką sukieneczka itp Ale musisz wiedzieć co on lubi, bo może kobiety w pełnym rynsztunku z kiecka i szpilkami ... A takie domowe wersje do rozebrania go nie kręcą. Albo tylko pończochy i to z pasem ;) I jak jest jakaś okazja a on pyta co Ci kupić to mów, ze to w czym chciałby Cie oglądać w nocy ;) A majtki to tak jak napisała poprzedniczka nie tylko stringi, ważne żeby były dobrze wycięte to noga wygląda na dłuższą, choć pewnie niektórzy lubią u kobiety bokserki. Pytanie czy Ty się w tym odnajdziesz i dobrze poczujesz. Bo jeśli nie to nie warto się wysilając trzeba zacząć się leczyć z tego faceta. Tak samo jak nic z Twoich zabiegów nie podziała i on dalej będzie tylko o koleżance mówił ...

Gość gość
Zmień pracę albo przeprowadź się bliżej bo się wykończysz. faceta też zmień

Gość gość
Tylko jeśli już leginsy to bez stringów nie przejdzie, chyba, ze na gole ciało ;)

dziekuje za rady, ja wole raczej bawelne, nie lubie miec nic zimnego na ciele bo nie umiem zasnac. ale moze pewnie sa jakies seksowne pidzamki bawelniane...a co do jakiegos stroju to tak, po pracy moze wezme prysznic i sie ubiore w cos. Zazwyczaj ubieram legginsy czarne plus bluza sportowa.

Gość gość
Wracasz padnięta po 12 godzinach zastanawiajac się jak panu dogodzić? :O

hmmm no nie podniecam go w normalnych majtkach jesli wiecie o co chodzi. nie moge tez sukienki ubrac bo jak..skoro w pracy nie ubieram sie w koronki....

Gość gość
Wiesz ja kiedyś nie mogłam np. nosić koronek bo wszystkie mnie "gryzły. Teraz już są lepsze materiały. A rzeczy z dobrej bawełny tez potrafią być seksowne. Czasami maja niewielki dodatek np. lycry którego nie wyczujesz a lepiej się dopasowują do ciała. Ważne żeby nie porozciągane i powypychane za duże, bezkształtne stroje, bo to seksowne nie jest, Dlatego bluza, szczególnie luźna, na tą chwile w odstawkę.

wlosy mam tez spiete w kok, bo wiadomo jak to w pracy

tak w luzne bluzy sie ubieram

Gość gość
po prostu szukam rady dziś No ja wiem, ale ile on Cie w tych majtkach ogląda ;) Po prysznicu możesz założyć stringi pod leginsy. Ale jeśli lubi sukieneczki, pończoszki, szpileczki itp klimaty to ciężko będzie, chyba, ze w weekend. No bo w tygodniu po pracy nie będziesz mu chyba takiego teatru przed snem odstawiać. Nie gniewaj się ale cienko cos widzę ten Wasz związek :(

on lubi kobiety zadbane pewne siebie.ja na zadbana nie wygladam po takim dniu, przycvhodze czasami brudna, bo dzieci wiadomo brudza, mamy tez dzieci ktore wymagaja specjalnej troski wiec czasami moje czarne spodnie niekoniecznie sa czarne tylko w ciapy, plamy itd.

Gość gość
Niestety, luźne bluzy nie są żadna miara seksowne. Jeśli lubisz styl sportowy to może potestuj z jakimiś dopasowanymi ciuszkami, teraz jest tego sporo. Jak masz na czym usiąść i czym oddychać to w takim stroju tez można seksownie wyglądać. Tylko oczywiście nie dla każdego ...

hmm to moze byc rozwiazanie. postaram sie cos znalezc, jakies bluzy ktore sa dopasowane, za miast duzych rozmiarowo (bo czasami ubieram pod spod golf czy taki cienki sweter). ogolnie to zakrywam cialo bo mi zimno. (mam hashimoto)

przy wzroscie 175 wazylam 64 kilo (za duzo troszke zle sie czulam sama z soba). jego zdaniem tez nie wygladalam za dobrze to schudlam od pazdziernika , waze 54 kg, 54,60kg (zalezy jak co zjem).

Gość gość
Dwie godziny dojazdu w jedną stronę to jest jakiś koszmar.

Gość gość
No ale skoro masz taka prace i nie możesz czy nie chcesz jej zmienić to on musi to zaakceptować. Możesz ładnie wyglądać rano, po nocy, przed wyjściem do pracy ale jak wracasz to jest jak jest i przed prysznicem nic nie poradzisz. Podejrzewam, ze koleżanka - ideał ma inna prace i może sobie na bycie seksowna 24/24 pozwolić. A zadbanie to nie tylko ubiór, włosy w drodze powrotnej możesz doprowadzić do ładu, może zmień fryzurę, ona tez potraf dodać pazur. No a ciało choćby brudne po pracy ale musi być też zadbane, to już dla Ciebie samej. A tak z ciekawości. Jaka byłaś jak się poznaliście ?

nie. on nie oczekuje jakis teatrow z mojej strony. tylko ze jak na mnie spojrzy to mam go podniecac. ..wiecie o co mi chodzi... (moze faceci sei w tym temacie wypowiedza)

hmmm jak sie poznalismy to nie byla to milosc z jego strony,. ja pracowalam jako kelnerka, potem sie spotykalismy to ladnie sie staralam wygladac (mieszkalam gdzie indziej praca byla pod reka). Psychicznie jest mi ciezko .jest mi tak smutno w srodku jakos, sama nie wiem .jakbym nie mogla dobic do jakiegos pulapu.... czuje sie zle sama z soba, jak kocmoluch. jak gdzies wychodzimy razem na zakupy to ladnie wygladasm. problem jest dla niego bo za dlugo spie w soboty i niedziele a ja jestem zmeczona., na seks nie mam w tygodniu tez ochoty bo jest godzina 8 wieczor a ja marze zeby spac a nie ogladac filmy

Gość gość
No to na to marzniecie to szukaj rozwiązania w materiałach termoaktywnych itp. Ja mam taka zapinana bluzę, nie wiem jak ten materiał się nazywa, ale nie dość, ze grzeje to jeszcze jest dopasowany i ładnie opina ciało, choć ja akurat idealna nie jestem ;) Przejrzyj ofertę sklepów z odzieżą sportowa, poczytaj na temat materiałów, cos na pewno znajdziesz.

pracy zmienic nie moge niestety bo jestem w kraju w ktorym nie znam jezyka i mam szczescie ze dostalam ta prace. wiec zrezygnowac z niej nie bede mogla.

hmmm dobrze termoaktywna odziez. to moze byc tez sposob. zaraz przejrze.