Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Po prostu szukam rady

Mam Problem z moim wygladem pomocy

Polecane posty

Gość gość
Co do tytulu to ty nie masz problemu z wygladem. Jedynym problemwm jext twoj denny facet. To jest chore. Prawdziwa milisc jest wtedy kiefy masz grype, tluste wlosy brudny dres i czerwony nos a on patrzy w ciebie jak w obrazek i uwaza ze tak slodko wygladasz i ze jestes najpiekniejsza na swiecie.

Dziekuje za rady w sprawie ubioru. Postaram sie jakas obcisla sukienke zalozyc plus oczy podmalowac. Chociaz naprawde tego nie lubie. Tylko jak w seksownej sukience w adidasach i plecakiem na plecach?;) co do konta bankowego - kiedy zakladalam to nie mialam pracy. Do GOSC Z PARYZA- jestem w czesci Francji kawalek od Biarritz...(2 godziny od biarritz

Gość gośćaa
gość dziś Czyli teraz, kiedy ma prace i adres może założyć drugie konto, bez "wspólnika" i tam otrzymywać wynagrodzenie ... Zrób tak i powiedz mu, ze zmieniłaś bo ten bank oferuje lepsze warunki ;)

Gość goarkaaa
Oczywiście, ze grunt to szacunek do siebie, pewność siebie, dobre nastawienie etc, nie dać sobie wejść na głowę partnerowi a toksyczne relacje zakończyć. Ale chyba każda z nas przekonała się ile zmienia nasz zadbany wygląd w relacjach z mężczyznami. Wystarczy krótka spódniczka, niewielka szpilka i już tracą rozum. :D Czemu by z tego nie korzystać? Oni też mają na nas swoje sposoby, to i my możemy używać własnych.

Gość Órwana  z  choinki
Nie masz wyjścia: jeśli chcesz się podobać swojemu facetowi, to musisz fajnie się ubierać i robić ładny makijaż. Albo po prostu zmień faceta.

Gość gość z Paryża
Nie stwarzaj problemu na siłę, sukienka I tenisowki I plecak sa tez ok. Sportowo ale kobieco. Zmienić wygląd to najmniejszy problem, gorzej z tym co w głowie.

Do GOSC Z PARYZA- dziekuje za wpis. Dawno mieszkasz w Paryzu?

Gość gość z Paryża
Od roku

Jak sobie radzisz? Podoba ci sie miasto?mam nadzieje ze masz prace.(dziekuje tez za udzielenie sie tutaj.to bardzo uprzejme z twojej strony)

Gość gość z Paryża
Ja dostalam ofertę pracy w tej samej firmie w ktorej pracowałam w Pl, podkupili mnie :) Mieszkam sama, mam faceta, miasto fajne choć metro męczy i trzeba było sie przyzwyczaic do kilku różnic. Z tego co rozumiem Ty jesteś uzależniona od faceta? A może po prostu daje Ci znaki ostrzegawcze ze cos zaczyna wygasac. Nie wiem jak dokladnie jest między wami.

To swietnie ze sobie radzisz.jezyk znasz? Metro-slyszalam ze meczace moze byc.to fakt.drogo pewnie tez prawda?.tzn jesli chodzi o mojego faceta to zalozylam tu kiedys inny topik.poszukam i wkleje.bedzie wiDomo o co chodzi

Jak przyjechalam tutaj w sierpniu to bylam taka podekscytowana.czulam sie wyjatkowo bo w koncu chcial mnie tutaj

Gość gość z Paryża
Teraz mówię, ale zaczynałam od zera. Pracuje w amerykańskiej firmie więc dało sie pracować po angielsku, nawet we Francji heh. A życie w stolicy owszem, drogie. Natomiast nie ma co narzekać, bo ludzie dojeżdżają tu do pracy nawet tgv ! Metro, boulot, dodo;) Wszystko da się wypracować.

Gość gość z Paryża
Nie obraz się ale to musi być prowo A jeśli jakimś cudem nie jest to współczuję

Gosc z paryza-to nie prowo.jestem w stanie sie z toba skontaktowac jesli oczywiscie eyrazilabys zgode.jestem tutaj sama. Rozmawiam z psem w domu. Bo przeciez "jego przyjaviele sa od smiania sie icwyglupow" ale nie od powaznych rozmow tym bardziej o nim.wiec nie mam z kim poruszyc tego tematu.jest mi ciezko o tym pisac.ale tak wlasnie jest.

Znowu mam problem ze snem.jestem bardzo zmeczona ale nie potrafie zasnac.moze kupie rumianek.podobno wycisza.

Gość gość
czy możesz napisac coś więcej o co chodzi z tym eutyroxem? nie mogę znaleźć w necie nic na temat tej afery. A u mnie w domu cała rodzina to bierze i trochę sie zdenerwowałam :O:O

Gość gośćaa
Z ziół to tez melisa. A próbowałaś tej jogi na dobranoc ?

Melisa.sprobuje.nie wiem jak sie joge robi.a co do euthyroxu to pisalam ze mam gazete w domu i moge zdjecie zrobic i gdzies wkleic. Potrzebuje tylko strony bez logowania zeby wkleic i podam tutaj linka. W domu dzis bede pozno bo co czwartek robie warsztaty z dziecmi wiec mi zejdzie zanim wkleje.

Gość gość
Obstawiam ze ten twoj partner to typowy alfa....kidy wy sie kobity nauczycie....chyba nigdy...ale goń,zmieniaj sie i tak bedzie kolejny powód do krytyki,moze ze massz schusc albo cos innego..

Gość gośćaa
Tu masz przykład: https://www.youtube.com/watch?v=Tend1OvZvYM Tak jak pisałam, ja korzystam z jej innych praktyk i bardzo mi się podobają, z tej akurat nie bo ja śpię dosłownie na stojąco. Zresztą przejrzyj sobie jej konto albo poszukaj na YT jakiś ćwiczeń relaksacyjnych, na pewno cos Ci się spodoba i ułatwi zasypianie.

Gość Marilov
Może warto skorzystać z jakieś kliniki urody. Ja wypełniałam sobie zmarszczki w klinice Estetica. Po zabiegu jestem bardzo zadowolona nawet mąż cięgle mówi że ładnie wyglądam. A wiadomo że oto chodzilło