Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Ostatni okres miała. 3.01I trwał do 8.01 mam nie regularne cykle karmię piersią zazwyczaj 21'28 Kochałam się z chłopakiem 14.01 Nie doszedł we mnie. Robiłam test 25.01 I wyszedł negatywny. Czy jest możliwość ciąży? Chodzę jak na szpilkach .. ech

Gość gość
Nie myśl o tym, test jest negatywny- nie jesteś w ciąży. Pij meliskę i ciesz się życiem.

Gość gość
Ale ja pytam całkiem poważnie.

Gość Cleo1976
Prawdopodobnie nie jesteś w ciąży.Być może jednak jest jeszcze za wcześnie na test.Dla pewności powtórz go za kilka dni.I bardzo ważne: karmienie piersią zabezpiecza TYLKO przez pierwsze miesiące życia dziecka, i to tylko wtedy gdy:1) karmisz wyłącznie piersią, bez podawania butelki, smoczka, innych pokarmów.2) nie wystąpiła jeszcze pierwsza miesiączka po porodzie.3) dziecko ma mniej niż 6 miesięcy.Jeżeli któryś z tych warunków nie jest spełniony , np.podajesz mu herbatki, zupki, kaszki-pamiętaj o dodatkowym zabezpieczeniu!

Gość gość
No ja się nie zgadzam przecież kp nie chroni przed zajściem w ciążę ja kp i na wizycie kontrolnej kp wyłącznie 7 tyg po porodzie miałam już owulację ;-)

Gość gość
Test powtórzyłam wczoraj i negatywny. Dwa testy negatywne. Wiem że kp nie jest Antykoncepcja. Tylko przez karmienie cykl mi się zmienił i nie mam reguralnych . Raz mam co 21 a raz co 28 dni. Jeśli okres dostałam 3.01 I trwał do 8.01 to nie wiem czy owolucja mi przedskoczyla. Okres po porodzie dostałam jak mały miał rok i 5 mc. Nadal karmimy się co 3 h. Się wszystko Ale cycek musi być. Wczoraj zauważyłam krew w słuzie.

Gość gość
W 14 dniu cyklu przy 21 dniowym jest możliwość poczęcia, jesli był to moment szczytu( śluzu płodnego - dużo, mokro, rozciągliwy). Jeśli będziesz miała więcej pytań dotyczących płodnośc***isz na www.netporadnia.pl