Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydzi mnie to

Brzydzi mnie jak dziewczyny spała wcześniej z innymi

Polecane posty

Gość gość
Co za perdolenie . Kobieta to nie towar ! Brzydzi cie?A mnie brzydzą takie zacofane i hipokryckie śmiecie jak ty!Jestem dziewicą i w życiu bym z tobą do łóżka nie poszła bo masz chore fanaberie i jesteś obrzydliwy bo już miałeś wiele kobiet a nie kilka!fujjj

mnie też to brzydzi, dlatego nie mógłbym być z kobietą która ma dzieci z innym facetem .. one zawsze by mi przypominały że ona uprawiała z kimś innym sex

Gość gość
Jedyne wyjście to znajdź siedmiolatkę i wychowaj ja sobie na żonę. 7 lat i prokurator łapkę z c.... puści, 11 lat i ślub bez sądu weźmiesz. I będziesz miał swoja dziewicę co Ci do ślubu dochowa wianek, co nigdy nic ... tylko sprawdź czy w przedszkolu się nie całowała z kolega z piaskownicy :D

Gość gość
Siema Panowie ! Mam dla Was Wiadomość ! ZDECYDUJCIE SIĘ ! Czy w tym kraju nie ma zdrowych i normalnych mężczyzn ? Najpierw chcecie normalnych , potem dziewic a potem puszczalskich ... Zdecydujecie się ? Nie piszcie takich pierdół że się brzydzicie bo równie dobrze ja mogę brzydzić się was . Seks to normalna sprawa ale trzeba go dobrze traktować i się szanować jakoś . Dlaczego ktoś ma myśleć o ślubie i dzieciach i wtedy seks jest ok ? Nikt nie musi mieć dzieci ani rodziny mogę se żyć sami . Puknijcie się w łeb ! To że kobieta miała partnera czy partnerów nie znaczy że jest zużyta ! Wy macie schizy i z tym zalecam udać się do lekarza psychiatry :) Pozdrawiam psychicznie chorych facetów

Gość gość
gość dziś x Dobrze napisane,jestem 30 latkiem i lubię normalne kobiety ! Nie lubię dziewic dla mnie to nic fajnego , ale tych co każdemu użyczają swojego skarbu - ciałka też nie lubię.Bądźmy normalni

Gość gość
do czego wy się cofacie ? ja brzydzę się facetów którzy brzydzą się normalnymi kobietami a zamiast tego wolą kłody dziewice , tylko dla kawałku błonki ... wstydźcie się psychole , dziewice nie są lepsze

Gość gość
Nie jestem dziewicą , seks uprawiałam z dwoma osobami z którymi byłam trochę w związku i z miłości , z dwoma innymi miałam przygody , jeden był na raz bo ja tak wybrałam , a drugi był na układ seksu . Jestem młoda mam 25 lat a miałam 4 partnerów seksualnych , i normalnie licząc to mało ale nie żałuję bo się szanuję i wiem czego chcę , czy to jest puszczalstwo że z tym jednym miałam układ a z drugim jeden seks ? Całkowicie nie , wręcz przeciwnie to ja rozdawałam karty :) Seks jest dobry z uczuć a bez uczuć lepiej nie . Miałam wiele okazji ale znam siebie i wiem komu mogę się oddać i tak powinno być

Gość gość
gość dziś Nie jestem dziewicą , seks uprawiałam z dwoma osobami z którymi byłam trochę w związku i z miłości , z dwoma innymi miałam przygody , jeden był na raz bo ja tak wybrałam , a drugi był na układ seksu . Jestem młoda mam 25 lat a miałam 4 partnerów seksualnych , i normalnie licząc to mało ale nie żałuję bo się szanuję i wiem czego chcę , czy to jest puszczalstwo że z tym jednym miałam układ a z drugim jeden seks ? Całkowicie nie , wręcz przeciwnie to ja rozdawałam karty usmiech.gif Seks jest dobry z uczuć a bez uczuć lepiej nie . Miałam wiele okazji ale znam siebie i wiem komu mogę się oddać i tak powinno być XX Jestem facetem i wdg mnie rzeczywiście się szanujesz ale nie musiałaś iść na te przygody ... Ale jak lubisz :D Ja mam 28 lat i miałem 3 partnerki seksualne w tym dwie z miłości a jedna na układ ale się w niej podkochiwałem , i takie coś co napisałaś jest spoko oprócz tej jednorazowej przygody :P

Gość gość
gość dziś Sam układzik f**k friend zły nie jest,ale z jednym a po drugie to nie żałuję bo ile ja miałam partnerów?no właśnie! nawet nie chodzi o to ile, ale o to że to było pewne i jakoś znałam tych facetów a nie byle jak co po niektóre dziewczyny robią ... trzeba wiedzieć z kim to się robi

Gość A mnie brzydzi taka
która, która uprawiała anal. Ble.

Gość Brzydzi mnie to
Ja nawet brzydzę się dotykać takie dziewczyny czy siadać obok nich, które się wypinały i dawały sobie penetrować o***t penisem.

Gość A Ty 25latko
Jak miałaś przygodę, to anala pewnie też próbowałaś...

Gość Coś się nie przyznajesz
25latko

Gość Nie wyobrażam sobie
bycia z dziewczyną, która miała przygody

Gość gość
Nie odpisujecie onaniście.

Gość Jak można mieć
żonę, która kiedyś miała przygody.

Gość gość
penisy to większe obrzydlistwo niż mocz

Gość Brzydzi mnie to
Tak, nie jestem prawiczkiem, ale swojego poczucia estetyki nie zmienię.

Gość gość
17:26 A czemu niby nie lubisz dziewic, pop*****leńcu? Bo co? 20 letnia dziewica to coś złego? Inaczej niż przez seks się nie nauczy