Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pelcia91

Mam takie marzenie

Polecane posty

Gość Pelcia91

Żeby zasnąć w męskich ramionach...:) Nigdy tego niestety nie doświadczyłam i nie wiem czy doswiadcze. Jestem sama od zawsze, coraz bardziej samotna. Czasami już nie mam na to siły, pomysłu żeby to zmienić

Gość Patia
Nie da się zasnąć w męskich ramionach nie dając uprzednio.

Gość 673897665
Wrzuć fotę, zobaczymy co da się zrobić :)

Gość gość
Kubcio znowu tworzy pod Ele:p Kubciu nie wstydzę się tego , że męskie ramiona są dla dla mnie jak kolo ratunkowe, szczególnie mężczyzny, który się podoba, silne, mocne, dające poczucie bezpieczeństwa, każda normalna kobieta bardziej potrzebuje tych ramion na co dzień niż orgazmów, nie jesteś ich właścicielem i nie wiesz, czy nie będzie takiego w jej życiu, który się odważy pokazać ci f**ka i żyć z kim chcę i jak chce. Taki mężczyzna za odwagę cywilna będzie jeszcze bardziej podziwiany i szanowany, i jeszcze bardziej dający poczucie bezpieczeństwa przez to.

Gość Pelcia91
Ehh...dlaczego jestem skazana na samotność? :(

Gość 673897665
Jestem otwarty na nową znajomość :)

Gość Pelcia91
Ehh...no chciałabym kogoś fajnego poznać ;)

Gość gość
Jesteś 4 lata ode mnie starsza i nigdy nie miałaś nikogo? :O

Gość Pelcia91
Tak, mam 27 lat i nigdy nie miałam nikogo....:(

Gość Carycka
Pelciu, wiesz Ile na kafeterii jest chlopakow, ktorzy nigdy nie mieli kobiety, maja takie marzenia jak ty. Moze warto z kims tu nawiazac znajomosc

Gość gość
też miałam takiego faceta ale on od czasu do czasu jednak czuje wolę bożą. Tak więc romantycznie ramiona, przytulania tak ale seks też co jakiś czas musi być. Nie miałam wielkiego libido i potrzeb ale nauczyłam się cieszyć się jego przyjemnością. Po czasie odblokowało to mnie i nie powiem - jestem co raz bardziej rozkręcona i namiętna. Tak więc jedno nie przekreśla drugiego. I ramiona i orgazm to fajna rzecz. A teraz odkrywam, że staję się nawet perwersyjna i zachwycam się gdy po wszystkim jego nasienie wypływa z mojej pochwy. No ale planujemy dzidziusia, więc to akurat normalne. Mam nadzieję, że za chwilę zobaczę dwie kreski.