Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwni ludzie

Polecane posty

Gość gość

Zalozylem konto na sympatii... powiem szczerze po tygodniu mam ochote je wywalic... tyle ile tam jest wykolejonych lasek to ja w zyciu nie widzialem...

Gość gość
A ilu zdesperowanych facetów to głowa boli ... Hahaha też zamknęłam konto... Masakra... Strach zagadnąć bo jeszcze dobrze się nie odezwiesz a już przez okno by do domu wchodził

Gość gość
Ja nigdy nie założyłam a 9kazalo się, że je mam, na pocztę przychodziły oferty od roznych facetów, na które NIGDY nie odpowiedziałam, aż przestały w końcu przychodzić, samo tez NIGDY na to niby moje konto nie weszłam.

Gość gość
Nie wiem jak z facetami, ale zakladam ze pewnie jeszcze gorzej... dziewczyny to naprawde... zaczniesz rozmawiac to sie zaczyna ...

Gość gość
Na sympatii spotkałam... fetyszystów, gościa hodującego robale, nawiedzonego uduchowionego co od 6 lat nie ****ał, 26 latka co chciał się nauczyć minete robić, kilka propozycji szybkiego ********** gościa co koniecznie chciał online sex , jednego co zakochał się po jednej rozmowie i kilku którzy chcieli się spotkać ale jak przyszło co do czego to jak nie mieli.... Lepiej już na żywo sobie kogoś poznać... Polecam zdrowe relacje ... Sympatia przereklamowana... Ogólnie portale randkowe... Nie wiadomo na jakiego desperata się trafi...

Gość gość
A ja byłam już na kilku portalach randkowych i uważam, że ludzie tam nie różnią się od tych spotkanych np. na ulicy. Na ulicy jakbyś zapytał, to też większość facetów chce tylko seksu. Jeśli chodzi o facetów, to trudno jest kogoś normalnego znaleźć, bo większość chce tylko seksu bez zobowiązań, a reszta jest mega wybredna, zadufana w sobie i nikt nie jest ich wart.

Gość randkowiczka_Rzeszów
Na sympatii akurat spotkałam ludzi pozbawionych poczucia humoru, marudnych, zamkniętych w sobie z którymi nawiązanie rozmowy na żywo a czasami nawet wymiana kilku zdań graniczyła z cudem.

Gość gość
gość dziś Nikt normalnych ludzi nie szuka na ulicy tylko prostytutki i złodzieje

Gość gość
17.06 nie tobie oceniać gdzie spotykają się ludzie, tylko wyznawcy dulszczyzny "wiedza" gdzie wypada się spotykać po raz pierwszy a gdzie nie.