Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka dziewczyna (nie kobieta) moze zechcieć 33 letniego chlopaka(nie mezczyzne)?

Polecane posty

Gość gość

Wiem, ze ludzie sa rozni i kazda potwora znajdzie swojego amatora, dlatego pytam

Gość gość
Nie 10. Mysle, ze od jakichs 20 do niespelna 30

Gość gość
Wazne, zeby nie spieszylo jej sie do posiadania dzieci, zeby zamiast tego chciala podrozowac

Gość gość
33 lata to stary dziad, a nie żaden "chłopak" no chyba że mentalnie synuś mamusi bezrobotny w ciele dorosłego faceta. Dla dziewczyny młodej się nie nadaje, niech mamusi szuka lepiej :D

Gość gość
A nie jako partner, tylko jako jeden z towarzyszy podrozowania, kolega? Nadalby sie predzej?

Gość gość
Jako kolega tak, ja miałam takiego kolegę, wszędzie razem chodziliśmy, do kina i uczyliśmy się razem do egzaminów. Niestety on do Warszawy wyjechał za pracą i kontakt się urwał

Gość gość
Ale jako paryner by Cie nie interesowal?

Gość gość
33 letni chłopak, nie mężczyzna, tzn prawiczek?

Gość gość
odpowiadam: na pewno nie taka, której celem życia są dzieci i chata. ja mam 27 lat i na pewno nie chcę kogoś kto w wieku 33 lat będzie "dziadem" :D szkoda mojej młodości :D

Gość gość
wczoraj 1. Dlaczego nazywasz tego 33 latka dziadem? 2. Twoim celem zycia sa dzieci i chata? A milosc?

Gość gość
wczoraj A co jesli ten niedojrzaly 33 latek, ktory nie chce miec dzieci tylko podrozowac, ma prace i mieszkanie? Wtedy tez jest dziadem?

Gość gość
A ci słynni aktorzy wszystko grubo po30 nawet po 40tce to też stare dziady? A może znacie słynnych 20 Latków?

Gość gość
Ponawiam pytanie-kiedy 33 latek jest dziadem a kiedy nie? Czy dobrze rozumiem, ze jest dziadem, kiedy mieszka z rodzicami i jest na ich utrzymaniu a jesli ma prace i mieszkanie, to nie?

Gość gość
11:03 Co to w ogóle za pytanie? Jak dla mnie autorowi (patrząc na tytuł postu) chodzi o to że chce poznać dziewczynę, które jeszcze chce się wyszalec I mam nadzieję tylko, że szaleństwo nie polega tylko po na seksie, ale na korzystaniu z życia wspólne korzystanie z życia czy to tak trudno zrozumieć ?

Gość gość
Dziadostwo to stan umysłu a nie posiadania:p

Gość gość
gość dziś Dokladnie tak! Tylko czy są takie dziewczyny i chcialyby 33 latka? Bo, ze sa takie dziewczyny 19 letnie albo 22 letnie to wiem ale one chcą rownolatka a nie 30 latka.

Gość gość
33 letni chłopak, nie mężczyzna? myślałem, że mężczyzna to dojrzały płciowo dorosły osobnik gatunku homo sapiens, a tu proszę. A może eunuchem jakimś jesteś?

Gość gość
Chodzi o pewną przenośnię

Gość gość
33 letni chłopak - Piotruś Pan ;)

Gość gość
33 lata to nie chłopak a mężczyzna - owszem niektórzy zachowują po 30tce chłopięcą urodę ale metryka robi swoje -po 30 tce jest sie już dojrzałym i ukształtowanym facetem:) wiem bo sam tyle własnie mam:)

Gość gość
ość dziś gość dziś Dokladnie tak! Tylko czy są takie dziewczyny i chcialyby 33 latka? Bo, ze sa takie dziewczyny 19 letnie albo 22 letnie to wiem ale one chcą rownolatka a nie 30 latka. Uogólniasz... laskie w tym wieku po prostu jarają się każdym facetem co ma choćby prawko i 30letniego merola:) głupie zauroczenie które z wiekiem mija - hardkorowy przykład o jakim słyszałem to ona 20 a on 34 :)

Gość gość
gość wczoraj młodości? to ty już stara rura jesteś;) a nie zadna tam młoda