Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZnanyLekarz pl kontroluje opinie o lekarzach

Polecane posty

Gość gość

nazywa sie to moderuje :)

Gość gość
qrwy, jeszcze dostaja za to pieniadze

Gość iwonaznanylekarz
Szanowni Państwo, wszystkie opinie publikowane w naszym serwisie przechodzą proces wewnętrznej moderacji. Nie pobieramy za to żadnych opłat. Dzięki moderacji możemy weryfikować nie tylko autentyczność komentarzy, ale również odsiewać opinie zawierające przekleństwa lub obrażające drugiego człowieka. Zależy nam na tym, by w serwisie widniały komentarze wartościowe, dzięki którym pacjenci będą mogli dokonać wyboru najlepszego specjalisty i dowiedzieć się, jak wyglądają wizyty u wybranych lekarzy. Pozdrawiam, Iwona Dziedzic-Gawryś, ZnanyLekarz.pl

Gość gość
Czy lekarze mogą zobaczyć ile osób oglądało ich profil i poznać ID odbiorcy?

Gość gość
Do każdego lekarza na badanie nawet cipki powinno sie iść z osoba bliską mamy do tej obecności prawo nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów. Bardziej sięstara lekarz bi mamy swiadka a i unikamy takiego badania. .....Ginekolog zgwałcił pacjentkę? Kobiety ostrzegały się przed nim w internecie Małgorzata Moczulska 19.02.2017

Gość gość
po co kobieta do ginekologa idzie?? ja też powinnem isc ze swom penisem do ginekolozki??

Gość gość
Kobiet sa zacofane i chcą wzbudzić zazdrość w swoim facecie dlatego chodź do faceta bo mówi że lepszy a co facet może wiedzieć o ciele kobiety dlatego lepsza jest kobieta ginekolog zna z autopsji temat. Mam koleżanki które mysla że maja facetów matołków a gdy ida do faceta ginekologa to oni je zdradzają też robia badania kochankom. Ja mam swego męża przy kaxdym badaniu nie jestem zaklamana by wstydzić sie męża a obcego faceta ginekologa nie ciemnota. Mąż wspierał porody bo ma jaja a nie jak kolezanki robią z mężów nieudaczników!

Gość gość
Do goscia 17.13 po sa porabane mysla ze ich ginekolog je wyleczy jak nie zarazi to malo kiedy wyleczy. Wazna jest higiena pochwy i nieuzywac tamponow i przed kazdy seksem oboje sie myja. Wazna jest dieta i unikanie lekow z apteki tylko ziola . Z apteki co troche wycofuja jakis lek czyli trucizna.

Gość gość
Aha lekarze tam sami wystawiają sobie pozytywne opinie i kasują te zle, bo nie wierzę że na kilkadziesiąt opinii ktos ma same 5. Tam tylko słabi lekarze siedzą. Ciekawostka: mój lekarz nie ma tam żadnych opinii a jest bardzo dobry. Widocznie tylko Ci słabi muszą się reklamować.

Gość anka

4 nie przechodzi, opiniowo nie uwzględniać 

Gość Blokują opinię nawet neutr

Wystawiłam opinię na znanylekarz, neutralną, to była ogólna opinia o podejściu lekarza do pacjenta, czyli że nie zainteresował się zbytnio,  nie dostałam dostatecznego czasu oraz komentarza od lekarza...nie chcą jej wystawić! Piszą, ze za mało konkretów napisałam...a co miałam napisać jak byłam w gabinecie 5 minut?!

Gość Pic opinie

Nie schadzac pokrywaniem wizyt. Pic opinie.  Padlabym. Plasebowanie za wizyta polrywana z kasy przedstawicielstw.