Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cierpiacybarszcz87

jest mi źle co mam zrobić?

Polecane posty

Gość cierpiacybarszcz87

boje się żyć. jestem z ukrainy i mam problemy. opowiem wam moją historię. 1. nikt w szkole mnie nie lubi 2. nie ma chłopaka ( mam az 11 lat) 3. nie mam przyjaciół 4. boję sie żyć x2 5. biją mnie kijem od mopa ((w domu)) 6. skoczyłam już pare razy z drzewka, ale nie udało mi się skończyć swojego żałosnego życia 7. help 8. nie mam pieniędzy, dlatego jedyna osoba jakiej moge ufać to ciocia Saszaa wysyła mi barszcz ukraiński w proszku 9. zarabiam na życie sprzedając wódkę, którą robię własnymi, zapracowanymi, czarnymi dłońmi 10. POMÓŻCIE MI PLZZZ ps. nie wierze w boga

Gość gość
wowwww..... ale za to znasz polski język perfekt więc zacznij zarabiać jako tłumaczka nie bedziesz musieć jeść na okrągło barszczu ukraińskiego . a tak na poważnie , idz dziecko na spacer i przewietrz się trochę bo przy kompie mózg ci sie lasuje ..

Gość gość
hej. może powiesz o tym wszystkim na przykład tej cioci Saszy? możesz też zadzwonić na telefon zaufania (116 111) lub tam napisać. nie jesteś sama. masz dopiero 11 lat, wszystko przed Tobą, naprawdę.