Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starszy facet

Polecane posty

Gość gość

Poznałam przez internet faceta, starszego. On ma 35 ja 26. Spotkaliśmy się choć ja początkowo bylam sceptyczna ale on nalegał. Praktycznie odrazu jak go zobaczyłam trafiło mnie! Myslalam ze juz tak nie umiem a tu proszę, chwila i jestem już jego. Uprawialiśmy seks na pierwszym spotkaniu, pilisy też kawę;);). Rozmawialismy o wszystkim, poczulam sie przy nim bardzo swobodnie, dobrze. Komplementowal mnie. Spędziliśmy razem wieczór a gdy się rozstawalismy powiedział że ma nadzieję że szybko się znów spotkamy. Następnego dnia napisał ale po wymianie dwóch wiadomości cisza, po kolejnych dwóch dniach znów napisał i znow dwie wiadomości i koniec. Kolejnego dnia ja napisalam że mam ochotę powtórzyć spotkanie, odpisał że chętnie, tylko musimy znaleźć termin bo ma dużo wyjazdów, odpisałam żeby coś zaproponował w takim razie i potem cisza.. juz dwa dni! Myślicie że chce się spotkać czy nie? Spodobałam mu się w ogole?

Gość gość
Zaliczył Cie na 1spotkaniu i ma cie w d... Na bank ma żonę i dzieci.

Gość gość
To że żonę ma to jasne pewno chce sobie jeszcze poskakać na tobie najprawdopodobniej nie może się wyrwać z domu

18.23. Też bym tak stawiał. Autorko jesteś naiwna i tyle. Facet wie że podoba się kobietom i to wykorzystuje.

Gość gość
Nawet jeśli ma żonę (też przeszło mi to przez myśl) to myślicie że będzie chciał się jeszcze spotkać czy to był jednorazowy skok? Kurde najgorsza jest ta bezsilność- nie mam szans żeby się dowiedzieć czegoś więcej o nim, a tak bardzo bym chciała go jeszcze zobaczyć...