Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Astroaga

Dlaczego normalnemu facetowi odbija palma

Polecane posty

Gość Astroaga

Jakiś czas temu poznałam faceta. Miły, inteligentny, ogarnięty. Zaiskrzyło, spotykaliśmy się i w końcu wylądowaliśmy w łóżku. Był czuły, opiekuńczy, starał się. Jednak dość szybko coś się zaczęło dziać dziwnego z nim. Wtrącał się do moich znajomości, starał się decydować z kim mam się spotykać, zrobił się zazdrosny, podejrzliwy. Przyłapałam go jak przeglądał mi telefon. Gdy zrobiłam mu o to pretensje to odwrócił kota ogonem i obraził się na mnie bo pisałam ze znajomymi w tym z exem (takie zwykłe kontakty bez podtekstów). Teraz nadal obrażony nie odzywa się i chyba czeka aż go przeproszę - no ręce opadają. Co zrobić, bo zależy mi na nim ale z drugiej strony już nie mam siły użerać się z nim :(

Gość Astroaga
Normalne tematy bez podtekstów. Rozstaliśmy się w zgodzie. Ma fajną dziewczynę ja spotykałam się z tym facetem. Nic złego się nie działo. Mam kilku kolegów, część z pracy, część jeszcze z dawnych czasów. Czasami coś napiszą, czasami ja...

Mhm i ten kontakt jest ci niezbędny tak ? Macie inne podejście do życia w związku. Będzie wam ciężko przetrwać.

Gość gość
później będzie już tylko gorzej,niestety:(

Gość Astroaga
Ja chyba zrezygnuję. Szkoda faceta bo jest udany egzemplarz ale ta zazdrość i chęć kontrolowania moich znajomości mnie przeraża.

Daj chłopakowi spokój, znajdź innego który ma byłą kobietę za przyjaciółkę. Nie będzie miał problemu z twoim ex i będzie cacy... czyż nie ? Bedziesz usatysfakcjonowana ?

Gość gość
Skromna Ty nie wierzysz, że chorobliwa zazdrość może być przekleństwem w związku?

Gość Astroaga
Ale ja nie mam z tym problemu. Jeśli zwiążę się z facetem to będę mu ufała. Z całą pewnością nie będę łaziła za nim by sprawdzić co robi po pracy lub z kim się spotyka.

Gość Astroaga
Chyba tak zrobię. Na pewno nie będę go przepraszała.

Gość gość
To już nie można mieć kontaktów z byłym? W sytuacji gdy ma on dziewczynę? Fakt,ręce opadają. Koleś jest chorobliwie zazdrosny i chce cię kontrolować. Nie taki on fajny jak widać.

Gość gość
Skromna Ty jak z tą Twoją skromnością? czy gdy spuszczasz oczęta podnosisz sukienkę?;)

Są osoby które potrzebują w związku mieć całą masę przyzwoitek..."przyjaciół" włącznie z byłymi partnerami, są i takie którym wystarczy jedna osoba a reszta to tło, czaisz ? Autorka i jej chłopak reprezentują odmienny pogląd na ten temat. Sądząc po charakterze wypowiedzi autorki, należy do tej pierwszej grupy jak i większość społeczeństwa ;)

Gość gość
Kiedyś pewnie zamknie cię w domu i będzie miał pretensje że gębę otworzyłas do innego. Ja bym uciekła jak najdalej od takiego p****a.

Gość gość
Skromna Ja dziś Skromna Ty jak z tą Twoją skromnością? x cool.gif Ja skromna ? x 😴

Gość gość
gość dziś Skromna Ja dziś Skromna Ty jak z tą Twoją skromnością? x cool.gif Ja skromna ? x 😴 x